Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sticker 23/F kérdése:
Szerintetek, ha vége van egy kapcsolatnak és a csaj újra
keres akkor van rá esély, hogy újra össze jöhetünk?
Kis sztori alapján mi a véleményetek, de ha kevés az
infó akkor szívesen válaszolok a kérdésetekre!
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatomnak lett sajnos vége júl. 11.-én és utána szeptemberig beszéltünk telefonon vagy egy közösségi oldalon, de utána már egyáltalán nem váltottunk egy szót sem. Ma a volt barátnőm küldött nekem vissza hívót, vagyis elkezdett ő keresni engem ezek szerint, de viszont állítólag van barátja, de ebben azért kételkedek. (Bizonyos információk végett amit mástól tudok és elég közel álló személy a volt barátnőmhöz aki elmondta nekem.) Beszéltem vele ma kb. fél órát telefonon, de arra kért, hogy holnap is hívjam fel ha szeretnék vele beszélni, vagy majd ő jelez nekem ha netán elfelejteném, de nem fogom. Szerintetek mit szeretne most ezzel elérni? Én még mindig szeretem valamilyen szinten és néha bizonyos dolgokról vagy bármiről eszembe jut vagy csak úgy, és néha hiányzik is. Próbáltam másik kapcsolatba bele menni, de nem bírtam és nem is ment és még időben szóltam a csajnak, még mielőtt komolyabb érzelmekkel táplált volna irántam, de itt nem csak a volt barátnő játszotta a főszerepet ha nem szabad akartam még lenni. Ja még annyit elárulok, hogy az exem kb. 100 km-re lakik már tőlem mert oda költöztek az anyukájával. A csaj 21 lesz én meg 23 vagyok.
Előre is köszönök minden féle információt!!!
2012. jan. 21. 22:11
1/7 anonim válasza:
Van-e rá esély?
Hát biztos akar még valamit tőled,de szerintem nem tudja 100%-ra....Vigyázz mert simán ráfázhatsz!
2012. jan. 21. 22:47
2/7 anonim válasza:
Felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó.
Őszinte véleményemre vagy kíváncsi? Nem talált épp pasit/jobbat, és gondolta megérsz egy próbát. a 100 km kiválóan kényelmes, mert mikor megbeszélitek akkor elvégzed amit kell, telefonon bármikor ápolgatod a pici lelkét, és egyébként a közelbe nem vagy, ha máshoz van kedve.
Elnézést, de az újrakezdések terén nem vagyok túl bizakodó.
23F
2012. jan. 21. 22:55
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit akar és nem is akarom magam bele élni, hogy esetleg lehet bármi is újra mert elég nehéz volt magam túl tenni a szakításon. Egyelőre várok és nem fogom mindig én keresni hagyom, hogy ő is jelentkezzen.
Bármire képes lennék, hogy vele lehessek és ha úgy alakulna hogy újra lesz közünk valami akkor oda költözök vagy még nem tudom de majd kiderül minden idővel és majd akkor rá érek gondolkodni ezen. Én sem hiszem hogy újra akar valamit de van rá esély, csak vannak dolgok amik közbe játszanak és nem akarok senkivel sem rosszban lenni de nem csak azt kell néznem hanem azt is hogy számomra mi volna a megfelelő döntés. Egyelőre türelmesen várok és majd meg látjuk, hogy mi sül ki belőle. Vagy szerintetek hülyeséget csinálok?
2012. jan. 22. 12:15
4/7 anonim válasza:
Először is mért lett vége a kapcsolatotoknak?
Egyébként én sem vagyok híve annak hogy újra megpróbáljátok, biztos nem véletlen lett vége a dolognak
2012. jan. 22. 18:56
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szerettük egymást és soha nem vesztünk össze mindig meg bírtuk beszélni a bajokat. Hát ez elég hosszú történet, de a lényeget leírom. Itt lakott velem tavaly márciustól juniusig. Akkor volt a nygbátyának a szülinapja és oda akart elmenni de én nem birtam el menni és ő elment de elötte azért meg kérdezte tőlem hogy nem baj ha ő egyedül elmegy. Én elengedtem hiszen nem ezer idegenhez megy meg tudtam h ott jó helyen van, de tévedtem azon a hétévégén volt valami amit még a mai napig sem tudok de azt biztos hogy az ottani rokonok teli beszélték valami hülyeséggel a fejét, de sajnos én nem mentem el mert dolgom volt, de el kellett volna, mert akkor nem lenne ez. Vasárnap mikor jött volna haza akkor felhivtam h mikor jön és azt mondta h ő többet nem jön ide vissza de konkrét okot nem mondott és én következő hétvégén át mentem meg beszélni a dolgokat és úgy volt h együtt leszünk meg minden és nagyon szuper is volt egy darabig de egyszer azt mondta h vége. Akkor azt nem tudtam hová tenni és csodálkozott azon h értetlenkedtem, de azt mondta hogy szeret még mindig de sajnos vége kell legyen ennek a kapcsolatnak az én érdekemben és sírva rakta le a telefont és zt a mai napig se tudom konkrétan hogy valójában miért is tette azt pedig komoly nagy terveink voltak egymással. Utána elmondta már mikor beszéltünk egy közösségi oldalon, hogy nem mondhassa el a dolgot mert akkor nagyon rosszul esne nekem és hiába gondolkodtam, gondolkodok rajta nem tudok rá jönni. Még annyit elmondott, hogy az ne tetszett bennem, hogy önfejű és akaratos voltam, de ugyan úgy neki is voltak hibái mint mindenki másnak van de én soha nem bántottam egy rossz szóval sem meg semmi attól függetlenül "amilyen vagyok" Nagyon szerettem és ő is nagyon szerettet az biztos és szerintem még mindig szeretjük egymást ahogy ki veszem a telefon beszélgetésből egyes szavakat. pl: Minden egyes dolgot hord amit tőlem kapott, nyaklánc, karkötő stb és azt mondta h még soha nem is vetette le mióta felraktam neki és minden kis dolog elől van látható helyen amit tőlem kapott és azzal a plüss figurával alszik amit én vettem neki először és az az első nyaralásunkkor volt 2009-ben mikor tihanyban is jártunk. Na szerintetek akkor ez mit akarhat mert én már nem tudom és nem is akarom magam hiú reményekbe bele fűzni magam de azért örülnék neki :) amúgy én se nagyon hiszek a nagy újra kezdésben de ezek után h elkezdett keresni meg elmondott egy két ilyen dolgot amit felsoroltam akkor én már csak úgy magamban reménykedni tudok csak. Csináltam neki szerintem egy nagyon fajin kis videót akit érdekel akkor felrakhatom ide ha meg szeretnétek nézni, és látta ő is és mikor ma beszéltem vele akkor rá kérdeztem h tetszett e a video és csak nevettet rajta és azt mondta h döntsem el magam :P de szerintem tuti tetszett neki és szerintem is nagyon szép kis video lett.
2012. jan. 22. 22:56
6/7 anonim válasza:
én látok ebben a kapcsolatban esélyt, bár nem tudom, hogy mi történhetett azon a bulin mit mondhattak a rokonai neki, lehet, hogy nem vagy nekik szimpatikus és lebeszéltek róla, viszont a lány meg rájött, hogy téged szeret és nem akar elveszíteni.én azt javaslom, hogy ne éld bele azért magad, beszélgessetek tisztázzátok a helyzetet és majd kialakul úgy is a dolog.sok szerencsét kívánok neked! :)
2012. jan. 22. 23:36
7/7 A kérdező kommentje:
A rokonai nagyon szerettek és még most is szeretnek az biztos legalább is én úgy vettem észre. Sajnos azt szerintem és sem fogom igazából meg tudni hogy mi történt azon a hétvégén de jó lenne. 2évig szerettem meg minden és akkor meg teli tömik a fejét hülyeséggel ez azért elég nagy bunkósság volna tőlük. Most nem azt mondom, hogy bele fogom élni magam vagy csak arra fogok várni h végre döntsön hogy valójában mi is a terve velem de majd meg tudom. Ha sokat beszélünk meg ilyenek akkor majd kiedrül, de igy azért több esély van rá, hogy akarhat valamit ha keres, de az biztos h én nem akarok vele barátságot mert én az ilyenekben nem hiszek hogy vége egy kapcsolatnak és utána meg marad a barátság llyen nincsen és nem vagyok kíváncsi h milyen az állítólagos barátja és az is nagy kamu most már biztos csak kapcsolatban vannak a FB. de egyik sem lájkolta a másiknak egy képjét sem nem is irnak egymás falára egyszóval nem is lájkolnak egymásnak semmit és ez már pont elég volt ahoz h 99% biztos legyek h kamu az egész kapcsolatuk. Köszi szépen a tanácsot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!