Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így esély arra, hogy barátnőt szerezzek? Vagy
inkább már adjam fel? 21/F
Figyelt kérdés
Nem tartom magam halál rondának, kb átlag vagyok. A mai lányoknak akár a csúnyáknak is nagyon komoly elvárásai vannak, különösen ami a külsőt illeti. Sokat próbálkozok interneten, többnyire minden remekül megy... addig amíg a képküldés el nem jön. Utána vagy nem ír többet, vagy megmondja hogy nem jövök be, vagy még udvariasságból váltunk pár mondatot és behal a beszélgetés. Nem vagyok fotogén, facebook-ra is csak szar képeket tudok kitenni, ott vissza se írnak/böknek. Élőben is szoktam próbálkozni, ott viszont az a baj, hogy Bp.-re járok egyetemre, az ottani szórakozóhelyeken mindenhol 3szor annyi a pasi, szóval egy átlagos pasi ott csak pia fogyasztó, egyébként nem tud labdába rúgni. Van valami javaslat hol lehet még? Vagy minden kapu zárva van előttem?
én is átlagos vagyok, de olyan dumám van, hogy a csaj bugyiját is lebeszélem róla ^^
nem minden a szépség...lökd ki a farkad nekik xDD
(csak viccelek)
Öltözz igényesen, de ne nézz ki divatb.zinak..
2012. jan. 17. 15:26
2/19 anonim válasza:
Nem jöhet össze mindenkinek minden. Nem csak te vagy ezzel így.
2012. jan. 17. 15:27
3/19 anonim válasza:
A duma nem számít, az első válaszoló valszeg sokkal jobban néz ki, mint te. Ha tényleg megütöd az átlagos szintet, akkor azért 1-2 csúnya lány lehet h beéri veled.
2012. jan. 17. 15:28
4/19 anonim válasza:
No panic, a külső leginkább a tizenéves p***knak fontos,a huszonéves csajoknál már más szempontok is előkerülnek, szóval ne izgulj, idővel jobb lesz a helyzet.
Nem szabad feladni, öltözz igényesen, járj el kondizni, de talán a legfontosabb, hogy járj társaságba, legyenek hobbijaid, építs ki minél több baráti kapcsolatot - így lesz az embernek vadászterülete.
2012. jan. 17. 15:30
5/19 anonim válasza:
Más szempontok = pénz.
2012. jan. 17. 15:36
6/19 anonim válasza:
Ne add fel. Nemtől függetlenül sokan szenvedünk ettől a ,,kórtól"....sajnos.
Nincsenek zárt kapuk, egy átlagos lánynál próbálkozz és nem a külsődet fogja nézni, hanem ami belül van. :)
2012. jan. 17. 15:39
7/19 anonim válasza:
Abszolút nincs bezárva előtted semmilyen kapum sem. Közel 7 milliárdan lakjuk eme bolygót,valakinek biztosan bejössz. Nem létezik,hogy nem.Ha másért nem is,azért,mert okos vagy.Gondolom én.Vagy a belső értékeid miatt,ami nyilván egy idő után,megszépíti a külsőt.Ne add fel a reményt.Amikor nem is számítasz rá,rád talál a szerelem :)
2012. jan. 17. 15:40
8/19 anonim válasza:
A lósz@rt! Minden számít egyformán...külső,belső,szex...nem kell tökéletesnek lenni..csak nekem megfelelj. A legtöbb lánynak nincs angy elvárása csak avgy éretlenek még vagy krvák és rossz helyen keresgélsz.
2012. jan. 17. 15:40
9/19 anonim válasza:
jó,hogy két kategória létezik :D
a,éretlenek
b,ku rvák
ha ennyiből állna a női nem,nem kaparnátok utánunk;)
2012. jan. 17. 15:43
10/19 anonim válasza:
"jó,hogy két kategória létezik :D
a,éretlenek
b,ku rvák
ha ennyiből állna a női nem,nem kaparnátok utánunk;)"
Ha lenne pinánk meg csöcsünk, akkor valóban nem kapnánk utánatok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!