Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van így esély arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van így esély arra, hogy barátnőt szerezzek? Vagy inkább már adjam fel? 21/F

Figyelt kérdés
Nem tartom magam halál rondának, kb átlag vagyok. A mai lányoknak akár a csúnyáknak is nagyon komoly elvárásai vannak, különösen ami a külsőt illeti. Sokat próbálkozok interneten, többnyire minden remekül megy... addig amíg a képküldés el nem jön. Utána vagy nem ír többet, vagy megmondja hogy nem jövök be, vagy még udvariasságból váltunk pár mondatot és behal a beszélgetés. Nem vagyok fotogén, facebook-ra is csak szar képeket tudok kitenni, ott vissza se írnak/böknek. Élőben is szoktam próbálkozni, ott viszont az a baj, hogy Bp.-re járok egyetemre, az ottani szórakozóhelyeken mindenhol 3szor annyi a pasi, szóval egy átlagos pasi ott csak pia fogyasztó, egyébként nem tud labdába rúgni. Van valami javaslat hol lehet még? Vagy minden kapu zárva van előttem?
2012. jan. 17. 15:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

én is átlagos vagyok, de olyan dumám van, hogy a csaj bugyiját is lebeszélem róla ^^

nem minden a szépség...lökd ki a farkad nekik xDD

(csak viccelek)

Öltözz igényesen, de ne nézz ki divatb.zinak..

2012. jan. 17. 15:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem jöhet össze mindenkinek minden. Nem csak te vagy ezzel így.
2012. jan. 17. 15:27
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
A duma nem számít, az első válaszoló valszeg sokkal jobban néz ki, mint te. Ha tényleg megütöd az átlagos szintet, akkor azért 1-2 csúnya lány lehet h beéri veled.
2012. jan. 17. 15:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

No panic, a külső leginkább a tizenéves p***knak fontos,a huszonéves csajoknál már más szempontok is előkerülnek, szóval ne izgulj, idővel jobb lesz a helyzet.

Nem szabad feladni, öltözz igényesen, járj el kondizni, de talán a legfontosabb, hogy járj társaságba, legyenek hobbijaid, építs ki minél több baráti kapcsolatot - így lesz az embernek vadászterülete.

2012. jan. 17. 15:30
 5/19 anonim ***** válasza:
Más szempontok = pénz.
2012. jan. 17. 15:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel. Nemtől függetlenül sokan szenvedünk ettől a ,,kórtól"....sajnos.

Nincsenek zárt kapuk, egy átlagos lánynál próbálkozz és nem a külsődet fogja nézni, hanem ami belül van. :)

2012. jan. 17. 15:39
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Abszolút nincs bezárva előtted semmilyen kapum sem. Közel 7 milliárdan lakjuk eme bolygót,valakinek biztosan bejössz. Nem létezik,hogy nem.Ha másért nem is,azért,mert okos vagy.Gondolom én.Vagy a belső értékeid miatt,ami nyilván egy idő után,megszépíti a külsőt.Ne add fel a reményt.Amikor nem is számítasz rá,rád talál a szerelem :)
2012. jan. 17. 15:40
 8/19 anonim válasza:
A lósz@rt! Minden számít egyformán...külső,belső,szex...nem kell tökéletesnek lenni..csak nekem megfelelj. A legtöbb lánynak nincs angy elvárása csak avgy éretlenek még vagy krvák és rossz helyen keresgélsz.
2012. jan. 17. 15:40
 9/19 anonim ***** válasza:
70%

jó,hogy két kategória létezik :D

a,éretlenek

b,ku rvák

ha ennyiből állna a női nem,nem kaparnátok utánunk;)

2012. jan. 17. 15:43
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

"jó,hogy két kategória létezik :D

a,éretlenek

b,ku rvák

ha ennyiből állna a női nem,nem kaparnátok utánunk;)"

Ha lenne pinánk meg csöcsünk, akkor valóban nem kapnánk utánatok...

2012. jan. 17. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!