Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így esély arra, hogy barátnőt szerezzek? Vagy inkább már adjam fel? 21/F
Figyelt kérdés
Nem tartom magam halál rondának, kb átlag vagyok. A mai lányoknak akár a csúnyáknak is nagyon komoly elvárásai vannak, különösen ami a külsőt illeti. Sokat próbálkozok interneten, többnyire minden remekül megy... addig amíg a képküldés el nem jön. Utána vagy nem ír többet, vagy megmondja hogy nem jövök be, vagy még udvariasságból váltunk pár mondatot és behal a beszélgetés. Nem vagyok fotogén, facebook-ra is csak szar képeket tudok kitenni, ott vissza se írnak/böknek. Élőben is szoktam próbálkozni, ott viszont az a baj, hogy Bp.-re járok egyetemre, az ottani szórakozóhelyeken mindenhol 3szor annyi a pasi, szóval egy átlagos pasi ott csak pia fogyasztó, egyébként nem tud labdába rúgni. Van valami javaslat hol lehet még? Vagy minden kapu zárva van előttem?2012. jan. 17. 15:23
11/19 anonim válasza:
21. század..sebészeti beavatkozás.Mindent meg lehet oldani.Lehet "pinátok" is és lehet "csöcsötök" is.Kiváncsi vagyok,vajon magatokat milyen 2 csoportba lehetne sorolni?Ez valószínúleg,nem lesz ennyire szélsőséges.
12/19 anonim válasza:
Persze... Kinek kell tákolt pina és cici?! Ez az a 2 dolog, ami nektek van és csak tőletek kaphatjuk meg. Semmi más.
Erre én is kíváncsi vagyok... Egy csoportot tudok, ami biztosan van: az áldozatok...
13/19 anonim válasza:
küldsz privátba képet?Akkor megmondom,hogy milyen vagy :)
15/19 A kérdező kommentje:
Kösz, pasit fel tudnék szedni 1000-ret, de nem vagyok b*zi :D
2012. jan. 17. 19:13
16/19 anonim válasza:
Próbáld meg itt. Ha tetszik valakinek a válasza, akkor írj neki. Még ha nem is lesz belőle semmi, legalább egy jót beszélgetsz valakivel. Mit veszíthetsz?
17/19 A kérdező kommentje:
Itt is szoktam ismerkedni, és jókat beszélgetni. Csak mindig akkor lesz vége amikor képküldésre kerül a sor.
2012. jan. 17. 19:19
18/19 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem itt van egy olyan srác ismerősöm, akivel 2 éve levelezek és szóba se került soha, hogy találkozzunk vagy valami. Egyszerűen írunk egymásnak, leírjuk, hogy mi van a másikkal. Ja és neki van több mint egy éve barátnője.
Veszíteni valód nincs, egy jót beszélgetsz. :)
A képküldés meg, olyan dolog, hogy mindenki nem jöhet be mindenkinek.
19/19 anonim válasza:
Jaj hát már miért ne lehetne!:-). Én sem tudok jó képeket csinálni magamról.Ha gondolod szívesen beszélgetek veled bár lehet hogy más nem is lesz mert én messze lakom Pesttől. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!