Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sberci kérdése:
Ha egy lány nemet mond eljegyzéskor, akkor általában a kapcsolatnak is vége van?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 15:57
1/25 anonim válasza:
Nem minden esetben, de általában igen. Hiszen akkor már nincs túl sok értelme, nem igaz?
2/25 anonim válasza:
Nem hiszem. Ugyanis jelentheti azt is, hogy "most még nem" vagy azt is, hogy "egyáltalán nem, senkihez sem"(ez abban az esetben ha a reménybeli vőlegény csak házasságban tudja elképzelni az életét, akkor tényleg lehet szakítóok). Persze lehet az is, hogy azt jelenti, hogy "hozzád nem", ez esetben érthetetlen, hogy miért vannak egyáltalán együtt.
4/25 anonim válasza:
Soha nem voltam házasságpárti és ezt a párom is tudja, de ha ennek ellenére megkérne igent mondanék, mert ez azt jelenetné, hogy neki viszont fontos. Nekem tényleg csak a házassággal van bajom, egyértelműen vele akarom leélni az életem. Így a válaszom igen, szerintem oka a szakításra, mert komoly visszautasítás és egyértelműen mutatja a másik bizonytalanságát a kapcsolattal és a párral szemben.
5/25 anonim válasza:
Szerintem nem, mert lehet, hogy csak nem szereti az ilyen hivatalos dolgokat, mint a házasság. Mondjuk annyiban szakítóok lehet a lány részéről, hogy a srác ezek szerint ennyire nem ismeri évek múltán sem.
6/25 anonim válasza:
Igen, kevés férfi egó nyeli ezt le.
7/25 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Szerintem általában igen, bár nem értem a miértjét. Ha a pasi nem akar házasodni, akkor általában nem baj, fogadd el, mert házasság nélkül is lehet teljes a kapcsolat. Ami persze teljesen igaz, nincs is ezzel semmi baj. Viszont ha a csaj nem akar, ami ugye rosszabb esetben az eljegyzésnél derül ki (jobb esetben megbeszélték és nem esik pofára a kérő), akkor miért kell szakítani? Attól még szeretheti a férfit, csak nem akar házasodni.
A másik "miért" pedig, hogy ha már úgyis együtt akarják leélni az életüket, akkor már nem mindegy, ha házasként?
8/25 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Függ attól, milyen körülmények közt történt a lánykérés. Elsőre én például nemet mondtam, mert olyan szituációban voltunk, hogy kényszeredettnek, a szülők részéről elvártnak tűnt, hogy jegyezzük már el egymást. Ezt aztán a párom is belátta, hogy elkapkodta. Másodjára viszont igent mondtam, hónapokkal később.
9/25 anonim válasza:
Persze, mi a francnak húzni rabolni idejét? El kell dönteni, ki mit akar, ha meg nem akar, akkor menjen mindenki, amerre lát.
10/25 anonim válasza:
Most komolyan ? Ha egy pasi évekig nem kér meg az rendben van,mert "várjál türelmesen amíg készen áll rá","ne erőltesd", de ha a nő nem áll rá készen akkor ennyi vége mindenek,biztos nem is szereti akkor a pasit.Magyarán neki muszáj belemennie ha nem akarja elveszteni a pasit. Na ne már... nem is kellene olyan pasi aki így áll hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!