Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki utólag megbánta, hogy elveszített valakit és azóta is eszébe jut az a személy? Mi volt az oka, hogy vége lett?
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 21:17
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy elég sok ilyen ember van. Viszont az élet ilyen. Sok embert el kell engedni. Kit ezért - kit azért! Az bántóbb/ fájobb, mikor " hülyeség,, vagy mások miatt. De minden esetben tovább kell lépni vagy felemészt !
2/7 anonim válasza:
Sok idő elteltével már nem sajnálom, de utána rövid ideig mindig igen. Ha külön váltak útjaink, akkor annak úgy kellett történnie, ezért se síránkozok. Majd jön helyette más.
3/7 anonim válasza:
Eddig 2× volt ilyen:
1. alkalommal a korkülönbség "figyelt" be;
2. alkalommal az, hogy akkor az adott pillanatban, amikor a közelemben volt, nem értékeltem őt...
4/7 K...László válasza:
Nem illett a családba, szégyent hozott rám állítólag, mert nem volt megfelelő végzettsége. A szüleim gyakorlatilag elmebajosak lettek attól, hogy ilyennel élek együtt, és csak egy célnak éltek: tönkrevágni a fiuk kapcsolatát. A legegyszerűbbnek láttam kitenni a barátnőmet, mert már idegileg nem bírtam. ő is azzal jött már folyton, hogy: érzem, hogy valamit nem mondasz el. Akkor éppen a "zokniagyú kullancs", vagy "az ilyenek ki tudja, kikkel kur-nak, amig dolgozni vagy" járt a fejemben, amit mutterom mondott rá nem rég. A lány meg úgy érezte, másik nő van a dologban, és ezzel b-sztatott. Talán, ha senki nem szól bele az életünkbe, nem dobom ki, hagytam magam befolyásolni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó nagyon sajnálom. Nem lehet egyszerű a szüleiddel.:(
2016. nov. 25. 15:11
6/7 anonim válasza:
Túl fiatalok voltunk,és nem vettük komolyan az életet. DE!!! 21 évvel később újra összehozott bennünket a sors,már lassan 3 éve nagyon-nagyon boldogok vagyunk!
7/7 anonim válasza:
Kedves 4-es válaszoló!
Én nem hagytam magam befolyásolni, a szüleim hasonló kaliberek,mint a tied! Jobban tettem volna,ha hallgatok rájuk! 15 év rettentő szar házasságtól kíméltem volna meg magamat. Ők megmondták,de nem hallgattam rájuk,SAJNOS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!