Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy picit hozzáértőbb, élet tapasztaltabb személy segítségét szeretném kérni ( elég hosszú a történet )?
HÁny éves vagy?
Először is az tűnt fel, hogy mennyire korlátozod. Attól, hogy te nem vagy vele, még nyugodtan eljárhat bulizni. A hűség nem arról szól, hogy otthon gubbaszt, te meg nyugodt vagy, hogy nem csal meg. Pont az lenne a lényeg, hogy lenne rá lehetősége, de nem akarja, mert te kellesz neki.
Nos, a jelenlegi helyzetben úgy tűnik csak a te érzéseid ilyen bombabiztosak, ha ő is komolyan gondolná, esélye sem lenne a kollégának. Az most teljesen mindegy, hogy mit akar az exedtől, úgy tűnik vevő rá.
Leírásod alapján a srácnak nem kellene hosszú távra, az a kérdés, hogy mit lép ekkor az ex. N eki biztosan kényelmesebb lenne kisírni magát a te válladon, kérdés, hogy még ezek után is kellene-e neked.
Biztos nem örülsz neki, amit írok (én sem örültem neki, mikor nekem mondták anno), de aki menni akar, azt nem kell visszatartani. Inkább arra koncentrálj, hogy hogyan lépj túl rajta.
31/N
22 éves vagyok.
Tisztában vagyok vele hogy korlátoztam, de képes vagyok változtatni hiszen saját bőrömön tanultam mindenből. Természetesen azt is tudom h ő most nem szerelmes stb. éli kint az életét és én is szeretném az enyémet de szeretném hogy az utunk keresztezze egymást, ha hazajön azt mondani neki h ami kint történt maradjon kint és mi pedig kezdjünk új életet kb. Szóval szeretnék élni de szeretném ha ő lenne a párom az utam végén és ahhoz az kell szerintem hogy valahogy ne szakadjon meg a kommunikáció. A testvére pasijával pl nagyon jóban vagyok bár ez ettől független.
"élet tapasztaltabb személy" kozelebb vagyok a 40hez, akkor annak szamitok?
Fiatal vagy meg es ugy hangzik ez az elso nagy szerelmed. En is igy ereztem az elsonel. 21voltam mikor a nalam joval idosebb ferfibe beleszerettem es azt hittem egyutt fogunk megoregedni.
Aztan valtoztam, valtozott o is, mi kulfoldon eltunk es mikor haza latogattam es nyar, buli, fanta es csaptak a szelet a fiatalabb fiuk rajottem, hogy a paromat mar nem szeretem annyira es keszen alltam valtani.
Konnyes/fajo bucsut vettunk egymastol es eltelt egy csomo ido mire ujra szerelmes lettem. Ez meg erosebbnek tunt mint az elso. Teljesen elvarazsolodtam.
Aztan szakitottunk, majd szerelmes lettem ujra, es ugy ereztem meg tudnek halni a karjaiban annyira passzoltunk, majd az is elmult es jott egy ujabb szerelem ami mar nem volt olyan langolo de megis nyomott hagyott bennem mert meg most is vele vagyok es remelem meg sokaig vele is leszek.
Ezeket csak azert irtam, hogy lasd, tudom kozhely, de annyi lehetoseged van meg, hogy szerelmes legyel, es ha egy olyan lanyba vagy szerelmes aki nem viszonozza hasonlo intenzitassal a szerelmedet, akkor az utan FELESLEGES futni. Majd talalsz mast, aki "meg akar hallni a karjaidban", aki "veled akar megoregedni". Ez a lany nem az a lany.
Elhiszem hogy faj meg nehez. En annyira kiborultam az elso szerelmemtol valo szakitastol (pedig inkabb en voltam aki a dontest meghozta, o meg maradt volna) hogy az akkori fonokom szabadnapot adott es hazakuldott mert latta mennyire vilag vege volt nalam ;)
"de képes vagyok változtatni" NEM KELL. Lesz majd egy olyan ember aki mellett ugy valtozol meg hogy eszre sem veszed. Amikor ugy kell megvaltozni, hogy "megvaltozok mert a parom ezt es azt szereti" az nem jo, az megalkuvas! Amikor ugy valtozol meg hgy eszre sem veszed, mert annyira jo a masik mellett es csak a rokonok/baratok mondjak, hogy huuu de megvaltoztal, az az igazi kapcsolat!
"maradjon kint és mi pedig kezdjünk új életet kb." ez igy mind nagyvonalu, de ha o nem akar uj eletet kezdeni veled? Elhiszem hogy te akarod, de hogy o mit akar azt egy egyszeru kerdessel ki lehet deriteni. Szeretned velem folytatni? Ha nem hatarozott igen a valasz, akkor a busz elment, ne fuss utana!
Felsz egyedul maradni es ezert ragaszkodsz hozza ennyire, de ez a lany mar nem is erzi azt a koteleket veled, mint anno.
Csak az elejen nehez, aztan megismersz egy uj lanyt es orra buksz ugy belezugsz es a mostani csak mulo emlek marad es egy tapasztalattal gazdagabb leszel tole de a fajdalom megolni nem fog, hidd el!
Az utolsó válaszod ellentmondásos!
Pont az a lényege az elveszítésnek, gyásznak, hogy ahhoz találod meg az útat, hogy nem csak ő létezik.
Amúgy simán lehet, hogy akkor a buliban és utána több volt köztük, csak a nők nem vallják be, hogy megtörtént, hogy csókolóztak, hogy jó volt vele lenni, hogy elveszítette a fejét és csak többet akart ebből az érzésből, aztán a ruhák is lekerültek.
Vagy mit gondolsz, miért fordult el tőled? Amikor veled volt újra, akkor valószínűleg épp azon örlődött belül, hogy merre tovább, de ott voltál ez is jó érzés volt neki, nem tudott még dönteni, el meg nem mondta, hogy mi van, mert nem akarta még felégetni maga mögött azt a lehetőséget, hogy folytatja veled. Aztán a nyaralás alatt volt ideje gondolkodni, biztos valamelyik bizalmasával is megbeszélte, hogy itt vagy te, akit még szeret, de ott a másik, akivel meg olyan izgalmas, meg hát rájött, hogy lehet másmilyen is egy kapcsolat, érezhet másképp is egy férfi iránt.
Láttam már pár ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!