Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy álltok a szakítás utáni barátsággal?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 23:35
1/9 anonim válasza:
Nem élek ilyen lehetőségekkel. Van olyan exem, akivel néha beszélek, de barátágnak nem nevezném.
2/9 anonim válasza:
Nincs szükségen szánalomból barátságra.
5/9 MolotovPunk válasza:
Szerelem után nincsen barátság.Egyik volt exemmel sem tartom a kapcsolatot...
7/9 anonim válasza:
Egy exem volt azt is alig tudtam levakarni,nem hogy még barátság ...
8/9 Illetlen Levesek 4 válasza:
"Megdöglött a kutyád, de megtarthatod."
9/9 anonim válasza:
Most van az első kapcsolatom (másfél éve), de ha esetleg valamiért szétmennénk, szerintem nem működne, amikor rákérdezett, ezt mondtam is neki. (Szerinte talán még inkább működhetne.)
Én vagyok 20/F, ő 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!