Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után szex mással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után szex mással?

Figyelt kérdés

6 év után szakított velem az exbarátom, aki az első pasi volt az életemben. A szakítás óta eltelt egy hónap. Ő már javában csajozik, én meg szenvedek, mert nagyon hiányzik és még mindig szeretem. Sokszor ír nekem, főleg hétvégén, de gyanítom, hogy csak a szex miatt. Az a baj, hogy nagyon kívánnám őt, nagyon hiányzik nekem is a szex... Legszívesebben lefeküdnék vele, de tudom, hogy azzal csak magamat aláznám meg, és sérülnék utána. Már az is megfordult a fejemben, hogy belemegyek egy egyéjszakás kalandba valakivel. De félek, hogy utána megbánom, vagy azzal végleg elveszíteném az exem, mert már most is féltékenykedik, hogy biztos van már valakim... Ti mit tennétek?

25/N

2016. okt. 17. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább azt javasolnám, hogy barátság extrákkalra keress pasit, az legalább törődne is veled az ágyban nem úgy mint az egy éjszakásnál. Az exxel nem kéne erőltetni a dolgokat abból jó nem sül ki. 26/F
2016. okt. 17. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Hagyd az exed a fenebe. Szakitott, csajozik de feltekenykedik, hogy neked esetleg van valakid? :D

Elso kapcsolat, felejtsd el, ennel sokkal ertelmesebb ferfiakkal hozhat ossze az elet :)

2016. okt. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!