Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetnék?
Figyelt kérdés
Sokéves kapcsolatomnak lett vége, nem volt senki más az életemben. Azóta már jó pár hónap eltelt, mégsem tudok túllépni rajta, semmi életkedvem, motivációm. Teljesen úgy építettem fel az életem hogy ebben a kapcsolatban maradok. Hogyan tudnék túllépni rajta? Egyáltalán túl kell rajta lépni? Ha új kapcsolatom lesz akkor mit kezdjek a régi emlékével? Ha csak rágondolok, nagyon elszomorít, nem akartam rajta kívül senkit. De a kapcsolat nem volt jó, nagyon eldurvult, véget kellett vetni neki. Idővel tudnak változni az emberek, lehet újrakezdeni? Vagy csak újra ahhoz vezetne, hogy szakítanánk? Néha még most is keres, nagyon kedves velem, de nem tudok teljes szívvel bízni abban, hogy jó lenne, mert nagyon megbántott. Ugyanakkor azt is sajnálom hogy nem tudok megbocsátani teljesen, úgy érzem bennem is lehet a hiba. Közben van valaki aki úgy tűnik közeledne hozzám és elég szimpatikus, de én össze vagyok zavarodva úgy érzem. Kérlek segítsetek, várom a tapasztalataitokat.2016. okt. 15. 23:04
1/3 anonim válasza:
Lehet itt altatni magad hogy meg kene probalni megegyszer mert jaj de jo lesz,de ha valami egyszer nem ment hidd el masodjara sem fog......sot harmadjara meg sokadjara sen!
2/3 anonim válasza:
"nagyon eldurvul"
Ezt hogyan kell érteni?
Bántott?
Mikor vágyakozol utána, és hiányzik, és...a fenti két szó jusson eszedbe.
3/3 anonim válasza:
"nem tudok megbocsátani teljesen, úgy érzem bennem is lehet a hiba."
Igen, bizonyára benned is van hiba.
Először magadnak kell megbocsatanod, máshogy nem megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!