Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már nem vagyok belé szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vagyok belé szerelmes?

Figyelt kérdés

Két és fél hónapja szakítottunk a volt barátommal. Bunkó volt velem, nem becsült meg, természetesnek nézett. Sok volt a veszekedés, és állandóan sírtam csak mellette. Nagyon nehéz lépés volt. Nagyon szerelmes voltam belé, nem tudtam elképzelni az életem nélküle. Első igazi nagy szerelmem. De már annyira rossz volt, annyiszor szakított velem így rövid időkre (max 1 nap), hogy megelégeltem, és elhatároztam, hogy túl teszem magam rajta. Azóta ő könyörög, hogy menjek vissza hozzá. Az első egy két hétben jól érezte magát, de azóta folyamatosan könyörög, sír. Most úgy döntöttem, adok neki egy új esélyt, de kezdem azt érezni, hogy már nem is vagyok belé szerelmes. Pedig iszonyúan zavarna, ha mással lenne. Miért érzem ezt? Amiatt ami régen történt, kiszerethettem belőle? Eddig azt hittem szeretem. Változik ez még? Félek, ha most nem adok neki esélyt, tovább lép idővel, és rossz lesz mással látni.

20/L 20/F

2016. okt. 17. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
45%

Ez mind tárgytalan.

Nem ismeritek magatokat s érzelmeiteket, nem tudjátok kapcsolatotokban hatalmas problémákat kéne megoldani.

Csak rajtatok múlik, mi és hova változik.

Ha így összejöttök, ugyan az fog folytatódni Rage szakítás, vissza. Egymást s önmagatokat kínozzátok, egymást s magatokat nem ismerve.

Túl hosszú lenne leírni, de kérlek írj rám és megtanítalak titeket/téged kapcsolati problémák megoldására.

Még annyit, szereted őt, csak jelenleg jelenlegi helyzeted miatt tudatalattidban ez nagyon elvan nyomva és nem érzed szerelmet mikor rá gondolsz, de borzalmasan könnyen vissza lehet hozni.

2016. okt. 17. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Írtam!

Várom a további hozzászólásokat! :)

2016. okt. 17. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!