Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jártatok már úgy hogy kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy hogy kiderült a párotok nem is szerelmes belétek és ezért szakított veletek?

Figyelt kérdés
Én így jártam egy hete. Fél évig voltunk együtt azt hittem minden jó és szép és hogy ő is szeret, erre a múlt héten szakított velem mondván azt hitte szerelmes, de rájött hogy mégsem nincs meg az a kicsi ami még hiányozna. Derült égből a villámcsapás, mert az elején kételkedtem hogy szeret, ezt ugye megérzi az ember, de a vége fele minden klappolt, virágcsokor féléves évfordulóra, így szeretlek,úgy szeretlek, hiányoztál stb., aztán jött egy kis vita, utána közölte hogy neki gondolkodnia kell és rá pár napra ezzel állt elő. Mondván, már régóta emésztette ez a dolog, csak várt hogy hátha jön az a nagy szerelem de mégsem. Nagyon rosszul esett, rosszul is vagyok, ő meg gondolom örült hogy megszabadulhatott ettől a tehertől és él mint Marci hevesen.
2016. aug. 23. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

" mert az elején kételkedtem hogy szeret, ezt ugye megérzi az ember"

Ha kételkedtél benne akkor azzal a tudattal mentél bele, hogy nem biztos hogy jol fogsz belőle kijönni. Azért sajnálom, mert tudom, hogy reménykedik az ember.

2016. aug. 23. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de valakinél később alakul ki, valakinél mint pl. nálam szinte egyből, meg utána minden kételyem elszállt, mert úgy éreztem ő is szeret. Mindegy ez már így alakult, csak kíváncsi vagyok más is járt e így.
2016. aug. 23. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, annyi különbséggel, hogy amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem szerelmes belém, én szakítottam. Nagyon nehéz volt, de ez kb. a "ha igazán szereted, elengeded" - esete volt, némi önzőséggel vegyítve, ugyanis nem láttam értelmét így együtt maradni, hogy aztán attól rettegjek, mikor jön el számára az igazi...
2016. aug. 23. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Én jártam így, nyolc hónapos kapcsolat után. Voltak jelei korábban is, néha furcsán reagált dolgokra, de valahogy mindig találtam kibúvót, hogy csak nehezen mutatja ki az érzelmeit, meg hasonlók - és nálunk is voltak állandó randik, virág valentinra, stb.

Utólag már fel tudtam én is ismerni a jeleket, tudom, hogy sosem volt szerelmes igazán, csak én akartam hinni a rózsaszín ködben.

Elhiszem, hogy rosszul esett, de inkább örülj neki, hogy nem egy hosszabb kapcsolat után bukott ki a dolog. Jobb lezárni, mint hosszan szenvedni - egy idő után neked is az lett volna csak...

2016. aug. 24. 11:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, na pontosan ìgy voltam vele én is, hogy azt hittem hogy nehezen mutatja ki az érzelmeit stb.
2016. aug. 24. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Sajnos igen. A mai napig is nehezen tudom feledni. Mert ő nem volt belém szerelmes, de én igen. Ahogy a fent írók is írták, jobb az ilyet elengedni. Úgymond az exed még korrekt is volt. Én is szakítottam az akkori barátommal, mert nem volt értelme. Lehet, hogy fog még neked ő könyörögni, de ne menj bele. Aki egyszer nem szeretet nem valószínű, hogy másodszorra fog.

Mennyi idősek vagytok?

2016. aug. 28. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi hogy írtál. ÉN 27. ő 28. Nem hiszem hogy valaha is megbánná, de már nem érdekel hogy így alakult, tudom hogy ennek így kellett lennie, persze azért még fáj, de elmúlik.
2016. aug. 28. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!