Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy kiderült a párotok nem is szerelmes belétek és ezért szakított veletek?
" mert az elején kételkedtem hogy szeret, ezt ugye megérzi az ember"
Ha kételkedtél benne akkor azzal a tudattal mentél bele, hogy nem biztos hogy jol fogsz belőle kijönni. Azért sajnálom, mert tudom, hogy reménykedik az ember.
Én jártam így, nyolc hónapos kapcsolat után. Voltak jelei korábban is, néha furcsán reagált dolgokra, de valahogy mindig találtam kibúvót, hogy csak nehezen mutatja ki az érzelmeit, meg hasonlók - és nálunk is voltak állandó randik, virág valentinra, stb.
Utólag már fel tudtam én is ismerni a jeleket, tudom, hogy sosem volt szerelmes igazán, csak én akartam hinni a rózsaszín ködben.
Elhiszem, hogy rosszul esett, de inkább örülj neki, hogy nem egy hosszabb kapcsolat után bukott ki a dolog. Jobb lezárni, mint hosszan szenvedni - egy idő után neked is az lett volna csak...
Szia,
Sajnos igen. A mai napig is nehezen tudom feledni. Mert ő nem volt belém szerelmes, de én igen. Ahogy a fent írók is írták, jobb az ilyet elengedni. Úgymond az exed még korrekt is volt. Én is szakítottam az akkori barátommal, mert nem volt értelme. Lehet, hogy fog még neked ő könyörögni, de ne menj bele. Aki egyszer nem szeretet nem valószínű, hogy másodszorra fog.
Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!