Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha az exetek aki szerelmes beléd, és mindent megtesz érted de te "szabadságot" akarsz, szóval semmit nem érzel és meglátnád az exed a kerteben/házad mellett piásan altatóval és hogy vagdossa magát miattad?
1. Megnyugodnék, hogy életem legjobb döntése volt, hogy kiraktam, nem vesztettem semmit.
2. Ráhívnám a mentőket, hadd vigyék gumiszobába, hogy többé ne is lássam.
3. Beülnék a tévé elé egy pohár meleg teával, és nézném a sorozatokat.
Lehet hogy neked újat mondok, de SENKI nem akar járni egy gyakorló elmebeteggel. Aki részegen öngyilkos lesz egy pasi miatt, az csak azt bizonyítja, hogy sose volt normális.
De ha hírek megy (márpedig fog), akkor egy életre elintézi, hogy mindenki őrültnek tartsa. És tényleg senki se akar járni a falu bolondjával! Később se.
Ettől még nyugodtan égesd le magad mindenki előtt.
Pontosan.ahogy 3. írta
Mindenki menekül az öngyilkosjelöltektől.csak megerősitest kap az ember hogy kerülni kell.
Jaj, hát megcsináltad? És már ki is engedtek a kórházból? Pszichiáterrel is beszéltél?
Vagy csak unatkozol így nyári szünet idején, és ezzel szórakoztatod magad?
Ha igaz a kérdés és a szitu, akkor kívánom, hogy valaki az életben akkora bűntudatot okozzon neked, mint amilyet te akartál az exednek. Megérdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!