Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyaharapást szőrével?
Megcsalt, szakítottunk én pedig most azonnal akarok valakit! A gond csak az, hogy pusztán csak szex nem megy, érzelmek kellenek, komoly kapcsolatba most viszont nyilván nem akarok belemenni. Partnert viszont nem találok, mert a társ- vagy partnerkeresőkön vagy csak szexet akarnak vagy komoly kapcsolatot. Hol találhatnék olyat, aki hasonlóan érez, mint én?
Ha egyáltalán találok valakit, érdemes egy ilyen hülyeségbe belemenni? Én úgy érzem, most erre van szükségem, még akkor is, ha később megbánom. Ha nem érdemes, akkor mit tegyek, hogy kibírjam? Nem tudok mit kezdeni magammal. Nem voltam még soha ilyen helyzetben.
Férfiaktól nem kérek ismerkedős üzeneteket, magam is férfi vagyok. Köszönöm!
Nem igazán értem, hogy gondolhatod, hogy ez így működhet....
Pl. összejössz valakivel egy kifejezetten "járogatós" kapcsolatra, és bárhogy is alakul a dolog, X idő múlva szakítasz, mert nem akarsz komolyat?
Szerintem egyszerűen csak ismerkedj és hagyd alakulni a dolgokat, bármiből lehet bármi... úgyis az idő dönti el, hogy kivel mennyire jöttök ki!
Amikor én a válásom után a mostani párommal összejöttem, nem nevesítettünk semmit. Egyszerűen csak magányosak voltunk mindketten, jól akartuk érezni magunkat valakivel, ha csak rövid távon, akkor rövid távon. És tudod, pont ettől lett jó az egész! Mert nem akartunk görcsösen megfelelni egymásnak, egyszerűen csak spontán jól éreztük magunkat - és egymást. Na ebből lett a nagy szerelem. :) Azóta már az élettársam.
De mit jelent az, hogy komoly kapcsolat? Minden kapcsolat úgy indul, hogy laza randizgatás, ismerkedés, aztán meg vagy alakul belőle több, vagy nem... ezt nem lehet előre eldönteni.
Szerintem nagyon naiv, aki belemegy egy olyan kapcsolatba, amiről eleve kijelentik, hogy csak laza lehet... mert ha jól érzem magam az illetővel, akkor nyilván kialakulnak érzések, és többet is szeretnék, ha meg nem érzem jól magam, akkor laza kapcsolatot sincs értelme fenntartani.
Ha meg túl korai, akkor egész egyszerűen ne ismerkedj egy darabig. Én is ezt tettem anno.
Igen, de valamilyen elképzelése csak van, hogy mit szeretne. Persze ha úgy alakul, lehet később komolyabb is, de az minimum fél év. Egy majdnem 2 éves kapcsolatot nem fogok pár hét alatt kiheverni, aki pedig komoly kapcsolatot szeretne, az valószínűleg nem fog fél évet várni rám, amíg feldolgozom. Meg ezen kívül vannak más dolgok is, ami miatt részemről ki van zárva a komoly kapcsolat, de azokat nem írnám le ide (ha nagyon érdekel, privátban leírhatom).
A komoly kapcsolatba nálam beletartozik az, hogy szívből szeretjük egymást, a rengeteg közös program, együtt átélt közös pillanatok és az, hogy tervezzük a közös jövőt. Most ezt nagyon nem szeretném senkivel. Volt elég az exemmel és elég élesen élnek bennem ezek az emlékek és fáj azok után, amit tett velem. (Nem csak ő a hibás ebben, sőt! de ebbe most ne menjünk bele.) Most nem vágyom arra, hogy eljárjak randizgatni vagy közös programokat tervezzünk. De gondolom, napokkal a szakítás után ez érthető is. Igazából nekem most két dologra van szükségem: 1. hogy kipanaszkodhassam magam valakinek és 2. szexre. Csak szex nem megy és ha elkezdünk beszélgetni, nyilván előkerül, hogy mi a helyzet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!