Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szabaduljak meg a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabaduljak meg a szeretőmtöl?

Figyelt kérdés
1,5 éve összejöttem 1 lánnyal(24) szexkapcsolatra. Heti 1 2 szer találkoztunk de ő közben belémszeretett. Én nem terveztem vele nagy jövőt csak szórakozásnak indult(ő se velem eleinte). Már többször próbáltam szakítani vele de ő állandóan hívogat ír...és velem akarna komoly kapcsolatban lenni. Igazából én is szertnék komoly kapcsaolatot csak nem vele(nem bírom elfogadni a múltját a haveri körbe 3an megdugták nem hivatalos kapcsolatban meg megcsalta az előző barátját többször is ő maga mesélte nekem. Persze aztmondja engem nemcsalna meg mert ennyire még nem szertett senkit...de én ezek ellenére se tudok megbízni benne meg undorodok attól amiket csinált,egyébként jól néz ki meg el tudok vele dumálgatni is jól.)
2016. máj. 18. 10:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8 ha tudnál olvasni akkor leírtam már h mondtam neki

9 mivel ez az oldal az van h kérdezzél akkor kérdeztem de ha nem tudsz értelmes választ adni ne írj

2016. máj. 18. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:
10 valakinek a szertőjének lenni vagy kapcsolatba lenni nem ugyanaz
2016. máj. 18. 17:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Te ember! Ha lenne eszed, akkor elgondolkozhatnál azon, hogy egy ilyen csajból lehet jó feleség, mivel tök jól kiélte magát, el is vagy vele, dugtad, akkor mi a probléma? Mindenkinek van múltja, gondolom Te is dugtál már meg más nőt, ezért undorodni kellene tőled? Haveri társaság... és? Ha majd összeházasodtok és gyereketek lesz, akkor nem lesz túl sokszor olyan, hogy "haveri társaság", néha beültök sörözgetni, együtt nézitek a focit, de nem lehet örökké gyerek lenni! Ők is szépen leszakadoznak, mert fontosabb lesz nekik a társ! Ne gyerekeskedj már ennyire.... Mi baj lesz abból, ha belemész és kipróbálod? Max. azt mondod majd pár hét vagy hónap múlva, hogy kész, vége, kiszállsz. Félsz, hogy agyonig beleszerelmesedsz és összetöröd majd a pici szívét, még most könnyebb lerázni? Ha ismernéd a női nemet, egyáltalán az embereket, akkor tudhatnád, hogy ennyi idő elteltével az egyik félnél vagy mindkettőnél érzelmi kötődés alakul ki! Főleg nőknél! Az első alkalmak oké, nem biztos, de ennyi idő után... Te ebbe nem gondoltál bele, mert te már szexeltél így más nőkkel is és nálad nem alakult ki? Persze, hogy nem, férfi vagy.... :D Elárulom: A nők többségénél nem így működik! Úgyhogy vagy szépen azonnal tiltsd le és mindenhogy szakítsd meg vele a kapcsolatot vagy pedig próbáld ki, hogy milyen vele a kapcsolat. A lényeg, hogy ne húzd tovább az agyát és légy férfi!
2016. máj. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!