Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom teljesen tönkreteszi az életem, hogy szabaduljak?
DOBD A FRANCBA. Legszívesebben arcon térdelném a barátnődet, ennél még a kínzó arconf*sott magány is jobb!
Ennél minden jobb, inkább szórnék kukoricát egy tarkón lőtt malac s*ggébe mint hogy a barátnődet lássam is valaha.
Szakíts. vele. AZONNAL.
Végigolvastam...
Megmondom mit tegyél... nagy levegő, hazamész, szakítasz vele,eljössz, új életet kezdesz
ENNYI mást nem tudsz tenni
Rossz lesz szar lesz neked és nagyon fog fájni, de utána sokkal jobban fogod magad érezni
Ugyanez történt velem is ( 28 nő), az előző párom kihasznált, letörte az önbecsülésem és folyton megalázott
Nehéz volt kilépnek belőle de megtettem és azóta boldog vagyok egy olyan ember oldalán hogy a mai napig hálát adok a sorsnak hogy találkoztunk.
Öcsém, itt a tét nem kicsi. Ebből szállj ki, de most azonnal, mert így előbb-utóbb a kötélen végzed. Minél tovább húzod-halasztod ezt, annál inkább kizsigerel érzelmileg meg lelkileg, és hiába szakítasz vele minden kapcsolatot, úgy tönkretesz, hogy utána éveket fogsz eltölteni azzal, hogy összekaparod magad a padlóról.
Ezzel azt akartam mondani, hogy minél előbb kiteszed őt az életedből, annál kisebb károkat fogsz elszenvedni.
Ne legyél s*gg, állj ki az igazadért, sz*rd le, hogy mit mond. Tudd már, hogy mennyit érsz! Ne ő mondja meg.
Sok sikert.
Undorító az ilyen ember, aki a mások önbecsülését sárba tiporva bizonygatja saját magának, hogy ő valaki. Abból építgeti az egoját, hogy másét megpróbálja teljesen lerombolni. Alattomos élősködő, minden szempontból. Nem ártana szembesíteni, azzal, hogy mekkora egy nulla jellem és amikor megcsal azzal csak saját magát minősíti.
Hagyd ott a p*csába. Ha rendes férfi vagy, akkor ennél ezerszer jobbat érdemelsz! Ennél még egyedül lenni is sokkal jobb, gondolj bele, legalább nyugodtan élhetsz, azt tehetnél amit szeretnél, kibontakozhatnál. Aztán ha jönne valaki, aki megbecsül csak még jobban magadra tudnál találni.
Hezemész, összepakolod a holmiját mielőt hazaér és kirakod mikor hazaér. Szakítasz, megmondod, hogy neked ebből eleged van, te igenis ember vagy, és vége.
(Ha övé a lakás akkor egyszerűbb. Összepakolsz, elviszed a holmidat, hazamész, lány hazaér és elmondod mi van és hogy vége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!