Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg az exemtől?
Nagyon ragaszkodom hozzá és szerintem ő is hozzám. 4x szakítottunk, összesen 2,5 évig voltunk együtt. 1,5 éve szakítottunk utoljára.
Szerintem ebben a ragaszkodásban közrejátszik, hogy mindkettőnknek első kapcsolata volt, egymással vesztettük el a szüzességünket is.
Úgy képzeljétek el, hogy nem bírjuk ki, hogy ne írjunk egymásnak pl. Megszakítottam vele a kapcsolatot, erre fél évre rá jött egy boldog szülinapot sms. Elkezdtünk beszélgetni, összevesztünk.. Aztán én gyengültem, én küldtem boldog új évet sms-t. És ez így megy folyamatosan...
Ő nem foglalkozik velem annyira és nem érdeklem annyira, mint ő engem. Pedig van barátom...
Különben annyira megváltozott, nem is értem magamat.. Folyton bulizik, rengeteg egyéjszakás kalandja van.. És mégis így érzek...
Hogyan gyógyuljak ki belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!