Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha "anyósom" tönkreteszi a kapcsolatunkat?
Eleinte nagyon jó volt a viszonyunk az anyósjelöltel. 1,5 éve vagyok együtt a barátommal. Mikor megismertem mézes mázosan fogadott , és örűlt h a fia ilyen normális barátnőre talált mint én( előttem nem volt barátnője). A suli miatt hétvégente aludtam náluk , forditva sajnos nem tudjuk megoldani. Eleinte kedves volt velem , jókat
beszélgettünk. Mindig megkérdeztem segitsek-e,próbáltam udvarias lenni. Szóval jó volt a viszonyunk, aztán kezdett megváltozni és egyre többet kötekedett és parancsolgatott is. Boldogan elfogadta a segitségem a teendőiben ,ám később elvárás lett belőle. Mostanában sokat tanulok mert érettségire készülök ,a maradék időben barátommal vagyok , vagyis lennék ha hagyná.Közben kiderűlt h a hátam mögött kibeszél, panaszkodik a barátomnak hogy nem csinálom a házimunkát, náluk szabályok vannak,ki kell vegyem a részem.Múlthéten már az volt a baja h szinte egésznap hétvégén tanulok, érettségire készűlök, miért nem megyek oda hozzá ,segiteni ,beszélgetni, mert nekem is kell "pihenés".Meg h a barátomnak sokat kell dolgoznia majd, és nekem a dolgom az alkalmazkodás , hiszen nő vagyok és alárendelt. Mindig is a pénzre hajtott. Másik fiát is hajtja h túlórázzon ,és többet adjon haza. Meg h ő a helyemben mindent máshogy tenne , az a helyes amit ő mond.Alig tudtunk már kettesben lenni a barátommal, állandóan kiabált neki , ugráltatta,arra hivatkozva h kertesházban sok a teendő. A férje általában dolgozik olyankor,de nincs sok szava...Kioktatott arról is h vegyem tudomásul h a munka lesz az első a fiának, nem én. Elköltözni később tudna csak otthonról, szakmát tanul , ő is most vizsgázik. Nagyon szeretjük egymást, igyekszünk összetartani ,és szembeszáll az anyjával ,de egyre többet veszekszünk emiatt. Nem tudom ezt meddig lehet bírni ,vagy mi a megoldás :/. Köszönöm h végigolvastad.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!