Mit tegyek a babánk tönkreteszi a kapcsolatunkat?
Szia! Hát, igen, azt hiszem, nem vagytok egyedül ezzel a helyzettel, erre mondom én azt, hogy a terhességről mindig sok szó esik mindenhol, de az csak 9 hónap, az utána lévő dolgokat kellene inkább tudatosítani a szülőkben, hogy évekig nem lesz már szó nyugalomról, és ez igen nagy kihívás.
Megértelek, nem könnyű helyzet, és igaza van annak, aki azt írta, hogy próbáljatok külön programokat csinálni, mert ha te rossz kedvű vagy, az a gyerekre is kihat, és lehet, hogy ettől még többet fog sírni, a férjed még mérgesebb lesz – és csak egyre romlik a helyzet.
A férjedet meg küldd fel erre az oldalra, kérdezze meg, hogy kik szerint nevelési defektus, ha egy gyerek sokszor felsír éjjel, szerintem a válaszokból rájönne, hogy ez normális. :)
(Azt gondolom, léteznek alapból nyugisabb és sírósabb gyerekek, én is hallottam olyan gyerekről már, aki szinte sosem sír, és a szülei büszkén verik a mellüket, milyen ügyes szülők. Nos, ezeket én demógyereknek hívom, és tuti, ha tesója lesz, az már nem lesz ilyen nyugodt. Ezt csak azért írom, mert lehet, hogy a férjedet egy „kedves” munkatárs/barát azzal oltja, hogy az ő gyereke bezzeg születéstől fogva végigaludta az éjszakát.)
véletlenül nem én írtam ki ezt a kérdést??
megspóroltál nekem egyet köszi :)
szintén 25 éves anyuka vagyok az én kislányom 16 hónapos
és ugyanez a bajom, bár én nem akarok elköltözni,
többször mondtam neki ha nem tetszik, el lehet válni!
olyankor bekussol.
nehéz az apákkal ők ilyenek..szerinte én egész nap csak lődörgök..
aha..majd egyszer ott hagyom a gyereket vele egy napra mosson, főzzön, takarítson., foglalkozzon a lányával és meglátjuk hogy ezek után lődörgök-e,,
dettó ugyanez van nálunk minden amit leírtál !!!
remélem kinövi a férjem, mert ha nem akkor kistesó nem lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!