Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg a szeretőmtöl?
Sose értettem hogy miért nem lehet szakítani.. többször próbáltál.. Jézusom, ne legyél már ennyire puhapcs. Ne próbáld, hanem csináld.
Hívogat, ír?! Ne vedd fel. Ne reagálj. Meg se nézd. Fb? Tiltsd le. Email? Tiltsd le. Telefon? Tiltsd le.
Ezen mi olyan kibszott nehéz?
Szembejön az utcán? Ne állj le vele beszélni.
Szóval megmondod neki, hogy véget akarsz vetni ennek az egésznek. Szeretnél komoly kapcsolatot, de az elmúlt 1,5 év alatt nem alakultak ki komoly érzelmek iránta, tehát nem vele szeretnél kapcsolatot. Szeretnéd ha nem találkoznátok többet. Pont.
Ezekután pedig ne reagálj a keresésre.
Ne legyél már ennyire szerencsétlen.
Ezt én sem értem. Ha hív, ne vedd fel. Ha ír, ne válaszolj. Ha csönget, ne nyisd ki. És ezek előtt még írd meg neki, hogy azért fogod így csinálni ezeket, mert szakítasz vele.
Kész.
Attól meg, hogy letiltod nem vagy óvodás. Inkább pont emiatt a kijelentés miatt tűnsz annak.
Ha keres tiltsd le, egyébként pedig ülj le vele es mond el neki szépen es érthetően a dolgokat, remélhetőleg megérti, ha latja rajtad, hogy komolyan gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!