Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szabaduljak meg a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabaduljak meg a szeretőmtöl?

Figyelt kérdés
1,5 éve összejöttem 1 lánnyal(24) szexkapcsolatra. Heti 1 2 szer találkoztunk de ő közben belémszeretett. Én nem terveztem vele nagy jövőt csak szórakozásnak indult(ő se velem eleinte). Már többször próbáltam szakítani vele de ő állandóan hívogat ír...és velem akarna komoly kapcsolatban lenni. Igazából én is szertnék komoly kapcsaolatot csak nem vele(nem bírom elfogadni a múltját a haveri körbe 3an megdugták nem hivatalos kapcsolatban meg megcsalta az előző barátját többször is ő maga mesélte nekem. Persze aztmondja engem nemcsalna meg mert ennyire még nem szertett senkit...de én ezek ellenére se tudok megbízni benne meg undorodok attól amiket csinált,egyébként jól néz ki meg el tudok vele dumálgatni is jól.)
2016. máj. 18. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

Sose értettem hogy miért nem lehet szakítani.. többször próbáltál.. Jézusom, ne legyél már ennyire puhapcs. Ne próbáld, hanem csináld.

Hívogat, ír?! Ne vedd fel. Ne reagálj. Meg se nézd. Fb? Tiltsd le. Email? Tiltsd le. Telefon? Tiltsd le.

Ezen mi olyan kibszott nehéz?

Szembejön az utcán? Ne állj le vele beszélni.

Szóval megmondod neki, hogy véget akarsz vetni ennek az egésznek. Szeretnél komoly kapcsolatot, de az elmúlt 1,5 év alatt nem alakultak ki komoly érzelmek iránta, tehát nem vele szeretnél kapcsolatot. Szeretnéd ha nem találkoznátok többet. Pont.

Ezekután pedig ne reagálj a keresésre.

Ne legyél már ennyire szerencsétlen.

2016. máj. 18. 10:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezeket mind megmondtam neki de nem vagyunk már ovodások(én 29 ő 24) szerintem hogy le kéne tiltani minderől szerintem...de lehet hogy az lesz a megoldás
2016. máj. 18. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Úgy néz ki mindketten óvodások vagytok. Ő azért, mert képtelen leállni és méltósággal tovább lépni. Te pedig azért, mert ehhez az egészhez egy kérdést kellett kiírnod és 29 éves férfi létedre képtelen vagy megoldani egy egyszerű problémát. Mert ez egyszerű.
2016. máj. 18. 10:32
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Ezt én sem értem. Ha hív, ne vedd fel. Ha ír, ne válaszolj. Ha csönget, ne nyisd ki. És ezek előtt még írd meg neki, hogy azért fogod így csinálni ezeket, mert szakítasz vele.

Kész.

2016. máj. 18. 10:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy AIDS-es vagy.
2016. máj. 18. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
55%

Attól meg, hogy letiltod nem vagy óvodás. Inkább pont emiatt a kijelentés miatt tűnsz annak.

Ha keres tiltsd le, egyébként pedig ülj le vele es mond el neki szépen es érthetően a dolgokat, remélhetőleg megérti, ha latja rajtad, hogy komolyan gondolod.

2016. máj. 18. 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Mindketten óvodások vagytok, de te mindenképp. Nem létezik, hogy ezt nem lehet egy három perces beszélgetéssel lezárni.
2016. máj. 18. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
mondd el neki esetleg az igazat.................
2016. máj. 18. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
Jézus, villanykörtét azért tudsz egyedül is cserélni, vagy jöjjünk?
2016. máj. 18. 12:45
 10/13 Bence_ ***** válasza:
78%
Amikor csókoltad , szeretkeztetek akkor nem undorodtál tőle?
2016. máj. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!