Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire voltam fair, hogy tönkretettem az ex életét?
hazudott,megcsalt,kibeszélt,rossz színben tűntetett fel. erre én lejárattam a munkahelyén,egyetemen, szétszedtem az utánam lévő kapcsolatát :D, most pedig állandóan mint egy rossz óvodás kísérteti magát valakivel, közben néha fűvel-fával kefélteti magát of course.
Nálam a megcsalás ugyebár főbenjáró bűn.
Szerény véleményem szerint ez még kevés volt.
"Idősebb mint te :D"
Hát ha így van akkor nagy gondok lehetnek a fejedben ha neked ez a viselkedés normális.
Mindenki máshogy kezeli a dolgokat. Te így. Én nem tettem tönkre az exem életét, hanem szimplán csak kitöröltem egy az egyben az enyémből.
Aztán persze látom, hogy szépen tönkreteszi ő saját magának, nem kell hozzá a segítségem. Ráadásul akivel után járt, ugyanúgy szarrá csalta, mint ahogy ő engem. Karma...
Aki másnak vermet ás,maga esik bele. Elég is ennyi,kb az összes válaszolóval egyetértek.
Nem is kellett volna foglalkoznod vele,ilyenkor okos enged,szamár szenved..most a kérdésedből lenézve te szenvedsz,mert még mindig az exed életén rágod magad.
:)
Ha valaki bántani akar,akár érzelmileg,ne törődj vele,az neki jobban fáj.Erre még nem jöttél rá?Minél jobban figyelmen kívül hagyod a viselkedését,annál szarabbul fogja magát érezni.Ezzel talán jobban jártál volna,mint a mostani helyzettel,még most is csak a bosszút tervezed..már rég tovább kellett volna lépned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!