Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire voltam fair, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire voltam fair, hogy tönkretettem az ex életét?

Figyelt kérdés

hazudott,megcsalt,kibeszélt,rossz színben tűntetett fel. erre én lejárattam a munkahelyén,egyetemen, szétszedtem az utánam lévő kapcsolatát :D, most pedig állandóan mint egy rossz óvodás kísérteti magát valakivel, közben néha fűvel-fával kefélteti magát of course.

Nálam a megcsalás ugyebár főbenjáró bűn.

Szerény véleményem szerint ez még kevés volt.

#cumi #lélek #jó erkölcs hiánya #szétgyalázott test
2016. ápr. 9. 19:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

"Idősebb mint te :D"

Hát ha így van akkor nagy gondok lehetnek a fejedben ha neked ez a viselkedés normális.

2016. ápr. 9. 20:35
 22/27 anonim ***** válasza:
Te aki miattad emberek ugy erzik hogy meg kell vedeniuk magukat toled, inkabb ne beszelj jogrol mert IP cim alapjan mindenki megtalalhato. Es mig velunk valaszolokkal nem tortenik semmi mert leirjuk hogy egy kis sertett patkany vagy aki nem kepes emberkent viselni a szakitast, te aki megfelemlitetted az exedet, az mar mas kerdes... ugye tudod hogy feljelenthet teged? Maniakus vagy... es nagyon szanalmas. Nem csodalom hogy megcsaltak illetve atbasztak. Felelmetes milyen emberek jarhatnak koztunk szabadon ennyi esszel.
2016. ápr. 9. 21:10
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok inkább. Ez egy kis szarjankó. Futóbolond, falu bolondja, vagy nevezzük akár minek. Végtelenül aljas és ostoba. Az ilyeneket kéne a sivatagba kidobni, aztán legyen magának úgy ahogy akar.
2016. ápr. 9. 21:14
 24/27 anonim ***** válasza:
Figyelj,elég lett volna,ha egy másik nőt lefizetsz,hogy aznap randizzon veled és emgbeszélsz az ex-el egy későbbi időpontot,amikor ott a másik nő.Az az arc felejthetetlen lenne számodra és éppen elég megalázó lenne és itt le is zárhatnád.
2016. ápr. 9. 21:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyik 19 másik egy híján 20. Te sem vagy különb nála. Büszke lehetsz magadra.
2016. ápr. 9. 21:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy kezeli a dolgokat. Te így. Én nem tettem tönkre az exem életét, hanem szimplán csak kitöröltem egy az egyben az enyémből.

Aztán persze látom, hogy szépen tönkreteszi ő saját magának, nem kell hozzá a segítségem. Ráadásul akivel után járt, ugyanúgy szarrá csalta, mint ahogy ő engem. Karma...

2016. ápr. 9. 23:10
 27/27 ~OnLány~ ***** válasza:

Aki másnak vermet ás,maga esik bele. Elég is ennyi,kb az összes válaszolóval egyetértek.

Nem is kellett volna foglalkoznod vele,ilyenkor okos enged,szamár szenved..most a kérdésedből lenézve te szenvedsz,mert még mindig az exed életén rágod magad.

:)

Ha valaki bántani akar,akár érzelmileg,ne törődj vele,az neki jobban fáj.Erre még nem jöttél rá?Minél jobban figyelmen kívül hagyod a viselkedését,annál szarabbul fogja magát érezni.Ezzel talán jobban jártál volna,mint a mostani helyzettel,még most is csak a bosszút tervezed..már rég tovább kellett volna lépned!

2016. ápr. 10. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!