Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire voltam fair, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire voltam fair, hogy tönkretettem az ex életét?

Figyelt kérdés

hazudott,megcsalt,kibeszélt,rossz színben tűntetett fel. erre én lejárattam a munkahelyén,egyetemen, szétszedtem az utánam lévő kapcsolatát :D, most pedig állandóan mint egy rossz óvodás kísérteti magát valakivel, közben néha fűvel-fával kefélteti magát of course.

Nálam a megcsalás ugyebár főbenjáró bűn.

Szerény véleményem szerint ez még kevés volt.

#cumi #lélek #jó erkölcs hiánya #szétgyalázott test
2016. ápr. 9. 19:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
le se szarja egy pasija se annyira jelentéktelen. ha rajtuk múlna bárki megalázhatná a szemük láttára
2016. ápr. 9. 19:46
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Megértem miért csalt meg. Ha ilyenekre képes vagy, biztos kapcsolat közben is sutyerák voltál. :D

Az a legroszabb , hogy valszeg felnőtt ember vagy (munkahely miatt gondolom) és itt tartasz :D

Még mielőtt az a valasz jönne erre , de hát velem nem tettek ilyet. Nos...de engem is megcsalt a nőm, lejáratott stb...de nem fogok erre a szintre sülyedni...

Ja és igen, ezt amit te csinálsz törvény bünteti. Remélem majd leültetnek és a cigók a sitten vazelin nélkül adnak a seggednek.

2016. ápr. 9. 19:49
 13/27 anonim ***** válasza:
97%

Ilyen mentalitással ne csodálkozz, ha nem lesz barátnőd.

Nem is csodálkozom, hogy megcsalt.

2016. ápr. 9. 19:52
 14/27 A kérdező kommentje:
hát nézőpont kérdése :D megértem a véleményed, de elfogadni nem tudom
2016. ápr. 9. 19:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. ápr. 9. 20:07
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Én is SIMÁN tönkretehetném az exem életét, aki hasonlóan viselkedett, mint a tiéd. De minek? Szerencsétlen, inkább sajnálom őt, mert egy totál lelki sérült a lány.
2016. ápr. 9. 20:11
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

:) Eddig nem voltam álmos de most egy nagyot ásítottam a sztorin. :)

Az én exem is azt hitte, tönkretette az életem. Aztán az élettől visszakapta: meghalt az összes családtagja, munkanélküli segélyen él, nincs senkije. Én meg boldogan élek a párommal és a családommal.

Vigyázz, mert néha visszaüthet, amit a másiknak kívánsz!

2016. ápr. 9. 20:17
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Tehát, te büszke vagy magadra, amiért egy másik ember annyira félelemben érzi magát miattad, hogy kísértetnie kell magát másokkal? Kefélted volna meg rendesen, figyeltél volna rá, mert tudod a megcsalás mindig két emberen múlik, rajtad is. De amilyen agyi szintet itt villantasz... Nálam meg a másik terrorban tartása a főben járó bűn, megadod a címed megverethetlek valakivel? Mert szerény véleményem szerit ez még kevés volt, révén akkora lúzer vagy, hogy valaki így pofára ejtett annó.
2016. ápr. 9. 20:21
 19/27 A kérdező kommentje:

idősebb mint te :D

felőlem gyere, de ez amit most írsz jogilag fenyegetés azt ugye tudod? :)

2016. ápr. 9. 20:32
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Legális módszert keresnék.

Ha ennyire hazug, biztosan elkövetett (ellened is) valami büntetendőt.

Pl. ha kaptál tőle nemi betegséget, az súlyos testi sértés.

Innentől egy ügyész gondjaira bíznám.

2016. ápr. 9. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!