Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire voltam fair, hogy tönkretettem az ex életét?
hazudott,megcsalt,kibeszélt,rossz színben tűntetett fel. erre én lejárattam a munkahelyén,egyetemen, szétszedtem az utánam lévő kapcsolatát :D, most pedig állandóan mint egy rossz óvodás kísérteti magát valakivel, közben néha fűvel-fával kefélteti magát of course.
Nálam a megcsalás ugyebár főbenjáró bűn.
Szerény véleményem szerint ez még kevés volt.
Megértem miért csalt meg. Ha ilyenekre képes vagy, biztos kapcsolat közben is sutyerák voltál. :D
Az a legroszabb , hogy valszeg felnőtt ember vagy (munkahely miatt gondolom) és itt tartasz :D
Még mielőtt az a valasz jönne erre , de hát velem nem tettek ilyet. Nos...de engem is megcsalt a nőm, lejáratott stb...de nem fogok erre a szintre sülyedni...
Ja és igen, ezt amit te csinálsz törvény bünteti. Remélem majd leültetnek és a cigók a sitten vazelin nélkül adnak a seggednek.
Ilyen mentalitással ne csodálkozz, ha nem lesz barátnőd.
Nem is csodálkozom, hogy megcsalt.
:) Eddig nem voltam álmos de most egy nagyot ásítottam a sztorin. :)
Az én exem is azt hitte, tönkretette az életem. Aztán az élettől visszakapta: meghalt az összes családtagja, munkanélküli segélyen él, nincs senkije. Én meg boldogan élek a párommal és a családommal.
Vigyázz, mert néha visszaüthet, amit a másiknak kívánsz!
idősebb mint te :D
felőlem gyere, de ez amit most írsz jogilag fenyegetés azt ugye tudod? :)
Legális módszert keresnék.
Ha ennyire hazug, biztosan elkövetett (ellened is) valami büntetendőt.
Pl. ha kaptál tőle nemi betegséget, az súlyos testi sértés.
Innentől egy ügyész gondjaira bíznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!