Tönkretettem az életem? Mi a teendőm? Hogyan lehet ebből kiszállni és új életet kezdeni?
Én ugyanezt csinálom, kivéve a szerencsejáték függőséget. Az utóbbira azt tudom tanácsolni, hogy inkább vegyél egy nagy erőt, és próbálj meg ne elmenni és venni tippmixet se!
Csak egy kis erő kell ahhoz, hogy kontrolláld magad. Próbáld meg, nem lesz belőle semmi csak pozitívum , hiszen nem cseszed el a pénzt.
Munkát keresek én is, kevés sikerrel, szomorú a helyzet ami itt folyik ebben az országban. És ez egyre csak rosszabb lesz. Munkaügyibe regisztrálj be, hát ha lesz ott valami ingyenes tanfolyam amit elvégezhetsz.
Mást nem tudok tanácsolni, hiszen én is ugyanebben a helyzetben vagyok kisebb eltéréssel. Szakmám sincsen, tapasztalatom sem. Még inkább nem kellek sehova. Szép jövő.És ez így tényleg nem élet.
Amúgy meg nem tetted tönkre az életed. Ebből még ki lehet lábalni simán. Csak most nehéznek tűnik minden.
De talán az idő fog erre megoldást találni.
Hát akkor menj ki egy angol kisvárosba jelentkezz be egy ügynökségre és lesz pénzed. Ne szerencsejátékozz kint hanem próbálj arra koncentrálni hogy kdolgozd a beled és már az első hetekben kifizesd az itthoniakat.
Remélem jól tudsz angolul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!