Szerintetek tönkretettem őt? Hiba volt azt tennem, amit jónak láttam?
Lány vagyok és 1 éve együtt voltam már a mostani párommal mikor megismerkedtem egy fiúval. Én nem vagyok túl csajos emiatt rengeteg fiú barátom van, ő is egy volt a sok közül.
Mindketten művészlelkek vagyunk, emiatt megvolt a közös téma és örültem,hogy végre nem kell egyedül járnom kiállításokra és stb.
Egy nap elém állt,hogy szeret. én teljesen lesokkoltam,mert:
1. párom érezte,h a sráccal valami nem oké én meg már csak azért sem hallgattam rá.
2. megijedtem, hogy el kell taszítanom magamtól egy jó barátomat.
Végül úgy döntöttem,hogy nem akarok vele többet találkozni és ezt meg is mondtam neki.
3 éve vagyok együtt az akkori párommal és minden tökéletesen alakult: rájöttem,hogy mennyire szeretem őt.
De félek ,hogy a másik srácnak én leszek a mumusa egész életében...
sztem jól döntöttél...
lehet h nagyon megbántottad a másik srácot( együtt tudok vele érezni, mert már engem is küldtek el így)
de én is túl tettem magam rajta, sok időbe telt, de túltettem magam, szal ne aggódj egyszer muszály semmissé válnod a szemében
örök szerelem nem létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!