Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Mit kéne...

Miért vagyok ilyen? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, az elmúlt néhány hétben nagyon megváltoztam. Most vagyok nyolcadikos, és be szeretnék jutni az egyik legerősebb gimibe a városban. Bár az túlzás, hogy szeretnék. Érzem, hogy nem bírnám azt a kemény sulit. Emiatt sokszor veszekszem a szüleimmel.

Ezen kívül itt van egy reménytelen szerelem. Már nagyon régóta szeretem a fiút, azt hittem, ő is, mert a jelekből erre következtettem. Aztán elmondtam neki, és kiderült, hogy mást szeret. Semmi esélyem nála, és ez nagyon fáj.

Ezeken kívül minden nap ér kisebb-nagyobb probléma, amik elkeserítenek. Alig van egy szabad percem, nincs időm sem magamra, sem a szeretteimre. Úgy érzem, mintha teli torokból kiabálnék, de senki sem hallja.

Már egy hete az ilyen helyzetekben az öngyilkosság jut eszembe. Tegnap este azon kaptam magam, hogy egy búcsúlevelet fogalmazok a fejemben.

De persze ezt nem gondolom komolyan. Csak néha jó lenne mindent magam mögött hagyni, de nem örökre.

2011. szept. 23. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Édes Istenem, nehogy ezek miatt a kis problémák miatt elvedd magadtól az életed, hé.. :|

1. Szerelmi bánata mindenkinek van, ez természetes

2. Ha nem érezd jónak az iskolaváltást, ne erőltesd

3. Szülő-probléma is előfordul bármely gyerekes családban, nem csak te vagy a kivétel

Azt hiszem, itt most tömören összefoglaltam a helyzetet.

A fiút felejtsd el minél hamarabb, keress egy könnyebb sulit, vagy maradj ott, ahol jelenleg vagy, a szüleiddel pedig legyél elnéző és türelmes.

15/L

2011. szept. 23. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
hajrá go, go, go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 24. 12:31
 3/3 anonim válasza:
Mindenkinek vannak gondjai hidd el.Most jöhetnék a hajléktalanokkal,a éhezőkkel és még sok mással de nem az a fajta vagyok.Az élet azért van hogy legyürd a problémáidat és túllépj rajtuk,mindig fordul a kocka.Egyszer fennt egyszer lennt.Lesznek még ennél ezerszer nagyob gondjaid de nem a öngyilkosságon kell gondolkoznod hanem a gondok eltüntetésén,hidd el lessz a jobb időszak is csak ki kell birni a rosszat a jóért.Ja és a problémaid ne hadd magada,beszélj valakive de ne a facebookon hanem a váloságban. 16/F
2011. okt. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!