Miért vagyok ilyen? Mit kéne tennem?
Úgy érzem, az elmúlt néhány hétben nagyon megváltoztam. Most vagyok nyolcadikos, és be szeretnék jutni az egyik legerősebb gimibe a városban. Bár az túlzás, hogy szeretnék. Érzem, hogy nem bírnám azt a kemény sulit. Emiatt sokszor veszekszem a szüleimmel.
Ezen kívül itt van egy reménytelen szerelem. Már nagyon régóta szeretem a fiút, azt hittem, ő is, mert a jelekből erre következtettem. Aztán elmondtam neki, és kiderült, hogy mást szeret. Semmi esélyem nála, és ez nagyon fáj.
Ezeken kívül minden nap ér kisebb-nagyobb probléma, amik elkeserítenek. Alig van egy szabad percem, nincs időm sem magamra, sem a szeretteimre. Úgy érzem, mintha teli torokból kiabálnék, de senki sem hallja.
Már egy hete az ilyen helyzetekben az öngyilkosság jut eszembe. Tegnap este azon kaptam magam, hogy egy búcsúlevelet fogalmazok a fejemben.
De persze ezt nem gondolom komolyan. Csak néha jó lenne mindent magam mögött hagyni, de nem örökre.
Édes Istenem, nehogy ezek miatt a kis problémák miatt elvedd magadtól az életed, hé.. :|
1. Szerelmi bánata mindenkinek van, ez természetes
2. Ha nem érezd jónak az iskolaváltást, ne erőltesd
3. Szülő-probléma is előfordul bármely gyerekes családban, nem csak te vagy a kivétel
Azt hiszem, itt most tömören összefoglaltam a helyzetet.
A fiút felejtsd el minél hamarabb, keress egy könnyebb sulit, vagy maradj ott, ahol jelenleg vagy, a szüleiddel pedig legyél elnéző és türelmes.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!