Van egy barátom. Őt érzem a legjobbnak (barátomnak). Viszont ő mást tart annak. Mit kéne tennem?
Mióta ismerem mindig nevettünk,és jó kedvünk volt.
De egyszer szóba jött és azt mondta,hogy más a legjobb barátja(Illetve nevén nevezte).Azóta gyakran rossz érzésem van mikor elválunk egymástól.Általában csak úgy találkozunk,ha vele van az ő legjobb barátja,és az zavar a legjobban,hogy sokszor felhozza ezt az ügyet, és engem részesít vele szembe hátrányban.
Hogy mondjam meg neki,hogy ez rosszul esik,
(hogy ő az LB-je,és ezért hátrányban vagyok nála),
vagy valami-Mármint ha ez a helyes lépés....
a hátrányban részesítést az alatt értettem hogy pl. ha ketten beszélünk,rá figyel/neki válaszol...
De most mit szóljak mikor viccből azt mondják egymásnak:hogy te vagy a legrosszabb legjobb barátom.
Hogyan fűzzem ehhez hozzá ,hogy nekem rosszul esik ez a megjegyzés.. stb ..??
És kösz h válaszoltál..
Nem tudom hogy reagáljak,Ma ez a barátom összeveszett azzal aki(mint az előző válaszolo fogalmazott) 0 tőrődéssel bánt vele,nagyjából ez volt az oka.sajnos,ahogy megfogalmazta,már megint a legjobb barátságára gondolt..
És eléggé a szívére vette,lehetséges,hogy most ő is azt érzi,amit én éreztem,vagy hasonlót..
De nemtudom erre miként reagájak,ötletek ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!