Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira rossz vagyok! Mit...

Annyira rossz vagyok! Mit kéne tennem?!

Figyelt kérdés

sziasztok

nagy problémám van

gonosz vagyok. komolyan mondom.Jól esik olyanokat bántani, akik azelőtt közel álltak hozzám, de már nem annyira szeretem őket. És ilyenkor lelkileg bántom őket, de nem olyan módon, hogy haragudnának rám.

pl. csináltam egy accountot (jó rég) és bemeséltem a bnőmnek, hogy az a srác a legjobb barátom, és felhasználtam hogy kiszedjem belőle a véleményét rólam. Más ismerőseimet is "bemutattam neki" neten keresztül (felvettem őket chatre) és összebarátkoztak. Aztán jött egy fiú, aki nekem bejött meg én is neki és összejöttünk, aztán mondott magáról egy nagyon személyes dolgot, (lefeküdt a húgával) és én ezért undorodni kezdtem tőle, rágondolni sem bírok, megutáltam és az accountommal (ők is jóba voltak) kínoztam, olyanokat mondattam vele, hogy utálom a srácot és az accountom (nevezzünk pistinek) meg mindennek lehordta.

Pisti kifaggatta az érzéseiről, aztán elmondta csomó embernek hogy lefeküdt a húgával (amit nem hittek el)

és tényleg szenvedést okoztam neki. Összezavartam, de a legrosszabb az az, hogy ezt még élveztem is, jól esett :(

Több ilyen eset is volt, a barátnőmnek (többnek is) okoztam kellemetlenséget Pistivel, elrontottam a napjukat.

tudom hogy undorító és szánalmas vagyok, én is utálom magamat :(

ezt senki nem tudja rólam

mit tegyek hogy kiirtsam magamból ezt?

Mit tegyek, ha egyszerűen jó látni ahogy szenvednek?? (akiket igazán szeretek, néha azokat is jó látni, hogy rossz nekik)

a sráccal egyébként elég bonyolult módon, de sikerült szakítanom...

2011. márc. 2. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Próbálj más dolgokon szórakozni. Lehet unalmadba teszed ezt. Keress vlamit ami jobban érdekel ennél.

Ha feltétlenül gépezni akarsz akk kezdj el egy MMO-t

2011. márc. 2. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Élvezd ki a gonoszság adta előnyöket ;) csak mondjuk inkább pénzt szerezzél vele :D
2011. márc. 2. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:

"Ha feltétlenül gépezni akarsz akk kezdj el egy MMO-t"

kifejtenéd légyszives?

és mi az az MMO?

2011. márc. 2. 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

de egyébként utána nem érzem magam igazán embernek, mint mondtam utálom magam miatta és undorodom magamtól :\

2011. márc. 2. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

beszéld meg ezt egy megbízható pszichológussal.

aki tényleg "gonosz", azt nem bántja utólag, ha rosszat tett, az igazán "gonoszoknak" nincs lelkifurdalásuk, vagy ha van is, nem vállalják így, mint te.

ne gyötörd magad. nyilvánvalóan rosszul érzed magad valami miatt, és ez problémákat okoz, de az ilyesmin nagyon gyorsan túl lehet lenni.

2011. márc. 2. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:

"Pisti kifaggatta az érzéseiről, aztán elmondta csomó embernek hogy lefeküdt a húgával"

Ezen felröhögtem XDDDDDDDD PISTI XDDDDDDD

2011. márc. 2. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:

..úristen..

szerintem keress fel egy pszichológust, itt valami nem ok... Valszeg komoly gondjaid lehettek régeben ami ezt kiváltotta belőled.Lehet tényleg unatkozol,és nem leled semmi be se az örömöd.

MMO = Massively Multiplayer Online Role-Playing Game.A nagyon sok szereplős online szerepjáték a számítógépes játékok azon műfaja, ahol nagyszámú játékos képes egymással kapcsolatot teremteni egy virtuális világban. Manapság már igen elterjedt játékforma. Az elnevezés arra utal, hogy sok ezer, millió ember játszik egyszerre. Képességeket (skilleket) fejlesztenek, szörnyek ellen harcolnak egyedül, vagy többen, kereskednek, társalognak = World of warcraft, Aion, etc.

Szerintem próbálj meg valami elfoglaltságot,futást, az boldogsághormonokat termel.hallgas sok zenét,rajzolj, rajzba add ki a bánatod,ott bántsd az embert. Ott alkoss olyat, amit ha ránézel, gonoszság tölt el...De ne szegény ártatlan embereken!

2011. márc. 3. 02:59
 8/9 anonim válasza:
próbáld beleképzelni magad az ő helyzetükbe h neked ez h esne? mielött cselekszel gondolkozz el azon h mit is teszel !!
2011. márc. 3. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
En is ilzen vagyok imadom szivatni azt aki közel áll hozzám
2011. márc. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!