Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Nagyon rossz...

Mit kéne tennem? Nagyon rossz most.

Figyelt kérdés

Én egy nagyon élénk képzeletű lány vagyok, mondhatni betegesen.

Beszélgetek a tv-vel xD kitalálok magamnak dolgokat.

Ma anyámék kioktattak, hogy ez már beteges, mert csak a 3 évesek beszélgetnek magukba, meg vitatkoznak a tv-vel...

ez nagyon rossz volt, mert nem érzik azt amit én, nem tudják, hogy én szeretek bezárkózva lenni,elmenekülni a valóságtól..

A külvilágnak mindig az álarcomat mutatom.

Most mit tegyek?

Van aki hasonló cipőbe jár?

2009. aug. 18. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem barátokat kellene keresned, vagy van ? Lehet nincs kihez beszélned, ezért gondoltam, bár én is szoktam magamba beszélni, bár nem a tv-hez ( csak megjegyzéseket rakok dolgohoz ) De csak a TV-hez beszégetsz?? Hidd el barátok az a lényeg nekik tudzs mindenröl bezsélni, meg kommnetált füzni.
2009. aug. 18. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Jo szeretsz bezárkozva élni, de ze nem mehet életed végéig, higgy nekem , nyiss kapcsoéatot, amugy hány éves vagy ???
2009. aug. 18. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy beszélek a tv-vel h megy egy film, és ami nem tetszik, vagy megjósolom h mi fog történni ezt szóvá teszem, barátaim, vannak de nagyon elhidegültünk egymástól nyáron és most megyek majd középsuliba tehát nem fogunk sokszor találkozni 1 igaz barátom van ő megért, mert hasonló cipőben jár de neki sok barátja van és tud nyitni, nem beszél magába csak a tv-vel. de azt is csak kicsit.
2009. aug. 18. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
14/l
2009. aug. 18. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
hallod... csak lazán... én a múltkor a lámpámmal beszélgettem, no problem
2009. aug. 19. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
a lámpáddal?? XD XD
2009. aug. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!