Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen tönkretettem a...

Teljesen tönkretettem a családomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A játékgépszenvedélyem okán, anyámtól nagyon nagyon sok pénzt kicsaltam, de itt a vég, nincs több pénze,2 millió ft adósága van, én nem találok munkát, és úgy néz ki, el kell mondanom, hogy mire ment el a sok pénz, de ez nem oldja meg a problémát, mit javasoltok, hogyan tudnék segíteni?Nincs pénzem, BAR listás is vagyok, most már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat, nem látok kiutat.Pedig nem vagyok hülye, de mindent elszúrok, nem tudom kontrolálni magamat, segíteni szeretnék nekik hazugságok nélkül.Köszi
2009. jún. 28. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
az öngyilkossággal semmit sem oldasz meg, csak megfutamodsz és cserbenhagyod azt, akit te kevertél bajba. azt nemtudom, hogy a helyedben elmondanék- e mindent édesanyámnak, de valahogy tényleg segítened kell. külföldön próbálkoztál munkát találni?
2009. jún. 28. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan pszichiátriai intézmény, ahol játékfüggőket is gyógyítanak. Kultúrált hely, nem kell aggódni.
2009. jún. 28. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva,nem hiszem,hogy tudnék segíteni,de kérlek,verd ki a fejedből az öngyilkosság gondolatát!Azzal csak még többet ártanál a családodnak,és bármennyire is dühös lesz anyukád,ha megtudja,hogy mire kellett a pénz,annál nagyobb fájdalmat nem okozhatsz neki,mint hogy eldobod az életed!

Nem tudom,mi a végzettséged,mihez értesz,de ha komolyan munkát akarsz találni,próbálkozz esetleg szupermarketekben,ebben az időszakban talán keresnek pl. árufeltöltőt.Tudom,ez nem oldja meg a problémát,de kezdetnek megteszi.

Sajnálom,de én tényleg nem tudok neked érdemben segíteni,és talán hülyén hangzik,mert nem is ismerjük egymást,de ha szükséged van valakire,aki meghallgat,írhatsz nekem privátot.Bármennyire szeretnék,én többet nem tehetek.De semmiképp ne csinálj hülyeséget!

2009. jún. 28. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

először is gondold végig a dolgokat: ha öngyilkos lennél biztos, hogy nem oldanál meg semmit max azt, hogy édesanyád nem a 2 milliót siratná, hanem téged.

Pénzt keresni manapság nehéz, igazából így én sem tudok neked segíteni, hogy hasznod is lehessen belőle.

De fogadd meg jó tanácsként:

Akármennyire keveset is ajánlanak, akármennyire rossz munkáért ha nincs más vállald el. A semminél biztos több.

ismerek embereket akik szintén hasonló adóságba keveredtek (csak nem a játékgép miatt, hanem a hitelük és a válság miatt), tudom, hogy nem könnyű újrakezdeni, de sikerülni fog.

És ne aggódj amég van mit enni. Csak keresd a pénzt, hogy helyrehozhasd, amit elrontottál.

Akármekkora a kísértés, soha ne játékgépezz többé, Látod mi lesz a következménye.

Édesanyádnak én a helyedben nem mondanám el az igazságot, csak később(de akkor mindent), akkor már nem fog annyira haragudni.

Természetesen nekem is bármikor írhatsz privit, teljesen mindegy, hogy csak beszélni akarsz vkivel vagy akármi más van. Szóval írj csak nyugodtan.

Kitartást, sok szerencsét és jó munkalehetőséget!

15/L

2009. jún. 28. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod az öngyilkosság jó megoldás? Nem az! Szerinted anyukádnak a 2 milliós adósság mellé jól jönne a halálod?

Szerintem nem. Pszichológust keress fel!

2009. jún. 29. 07:29
 6/12 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok.Néha írd azért majd ide,hogy alakulnak a dolgaid,én remélem,idővel sikerül megoldanod!
2009. jún. 29. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:

jaj :S szegény. először is, ha nagyon akarod, találsz munkát. nem tudom milyen végzettséged van, de mondogasd magadban hogy megkapod a munkát, sikerülni fog. legyél magabiztos, ne azt sugározdd magadból h uristen milyen szerencsétlen vagyok. öngyilkosságot meg felejtsd el. ha nagyon lent vagy akkor onnan már csak felfele vezet az út :)

mindenféleképpen dolgozz. anyukádnak mondj el mindent őszintén, a játékgépekre meg egy megoldás: vegyél otthonra magadnak egyet. megveszed, és onnantól annyit játszasz amennyit akarsz.

nagyon szurkolok neked ;)

puszii

2009. jún. 30. 21:24
 8/12 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Megtettem az első lépést, elmondtam anyumnak mindent, már csak az anyagi része aggaszt a dolognak, tényleg szó szerint semmi pénzem. Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem sikerül újjáépíteni az életem, "még csak" 27 vagyok

2009. júl. 1. 00:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak szeretném kérdezni, hogy állsz, mi van veled?

egy hét telt el.

2009. júl. 5. 13:26
 10/12 A kérdező kommentje:
sziasztok. semmi jó, mostmár nagyon nehéz. nem tudom az albimat fizetni, anyám nem nagyon beszél velem(amit meg is értek), munkát néztem de semmi.naponta kb 10-12 állásra adom be a jelentkezésem de még eddig semmi. valakinek nincs ötlete, hogy holl lehetne munkát találni a jobportálok kivételével gyorsan?
2009. júl. 9. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!