Teljesen tönkretettem a családomat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A játékgépszenvedélyem okán, anyámtól nagyon nagyon sok pénzt kicsaltam, de itt a vég, nincs több pénze,2 millió ft adósága van, én nem találok munkát, és úgy néz ki, el kell mondanom, hogy mire ment el a sok pénz, de ez nem oldja meg a problémát, mit javasoltok, hogyan tudnék segíteni?Nincs pénzem, BAR listás is vagyok, most már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat, nem látok kiutat.Pedig nem vagyok hülye, de mindent elszúrok, nem tudom kontrolálni magamat, segíteni szeretnék nekik hazugságok nélkül.Köszi2009. jún. 28. 20:39
11/12 anonim válasza:
Sajnos nincs gyakorlatom az ilyesmiben, így tanácsokkal nem tudok szolgálni.
De kitartás előbb-utóbb minden jóra fordul.
ha már nem játékgpezel az is haladás.
Sok szerencsét, szurkolok!
12/12 anonim válasza:
Most hol tartasz? Van állás stb? :)
kíváncsi vagyok, rég nem írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!