Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tönkretettem az életét?

Tönkretettem az életét?

Figyelt kérdés

Régebben neten barátkoztam egy sráccal. Megbeszéltük, hogy csak barátság, mert én épp kapcsolatban (bár szakítófélben) voltam, meg 2200km volt köztünk. Mindketten egyetemre jártunk.

Mondta, hogy miatta nem kell aggódnom, sose tudna beleszeretni valakibe neten keresztül, pláne ekkora távolság mellett. Erre kb 2 hét múlva írta, hogy már pedig szerelmes belém.

Az exemet nem tudtam lekoptatni, mert hol zsarolt, hol könyörgött. (több, mint egy év után is még vannak vele gondok)

Már sokadszorra szakítottam vele, mikor megbeszéltük a sráccal, próbáljuk meg, ha nem megy, nem megy. 2 évet kellett volna várnunk találkozásig.

Egyik nap megbeszéltük, megpróbáljuk, másnap pedig elhordott mindennek, hogy miért csináltam belőle hülyét.

Én azt hittem, vagy fejben nem oké nála minden, vagy belőlem készül hülyét csinálni épp. Gondoltam, akkor ez az egész skype-on sírás meg romantikus maszlag kamu volt, akkor ne fárasszuk egymást.

Napokkal később esett le, hogy elfelejtettem levenni Facebook-ról, hogy "kapcsolatban", mivel nem ott élem a magánéletem.

Amikor kérdeztem, mi baja, sose mondta meg, csak hogy szerinte egy hülye kamu pitsa vagyok.

Hónapokkal később is azzal jött, hogy haljak meg, meg hogy tönkretettem az életét.

Komolyan gondolta, vagy az egész egy unatkozó tinisrác szórakozása volt?

Akkor 19l és 19F

2014. okt. 29. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Tönkre tenni úgy lehet valamit ha legalább a közelébe kerülsz. Attól hogy szegény pici lelke összetört nem állt meg a világ. (Előre is elnézést ha a stílusom bárkit sértene aki olvassa de az ilyen hiszti nem pasihoz illő viselkedés.) Én a helyedben törölném a drágát és csókolom. Csak hisztizik. Ez olyan mint mikor a kisgyerek a földhöz csapja magát a cukorkabolt előtt mert anyuci nem vesz nyalókát. És egyre több pasi csinálja ezt. Rémes. Tehát ne érezd magad rosszul emiatt. Majd feldolgozza a kis lelki világa a sérülést és ,egy minden tovább.
2014. okt. 29. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy eletet ugy kell tonkretenni, hogy megolod a csaladjat, felgyujtod a hazat es levagod mondjuk a jobb kezet es a labait... esetleg kiszurod a szemet...

ami itt tortent az csuoan kellemetlen erzes, de messze all az elet tonkreteteletol

es ha baja van, es vadol meg szid, de nem mondja el, hogy miert, akkor ez bizony az "ertelmes kapclat" kategoriatol is nagyon messze esik

meg lehet beszelni a felreertest, de a romantikanak megmigy neten keresztul is lottek..

2014. okt. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!