Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám helyrehozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám helyrehozni a kapcsolatunkat a párommal? Sajnos megbántottam és most a szakítás szélén vagyunk.

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz döntést hoztam és vita helyzetben nem neki adtam igazat, pedig tényleg igaza volt, megbántam már rengeteg alkalommal és neki is leírtam, hogy nagyon sajnálom és hogy ezek után teljesen máshogyan kezelném ezeket a dolgokat és szeretném bebizonyítani neki. Komolyan gondolom a neki leírtakat, ő elég szkeptikusan áll hozzá, pedig tényleg végtelenül Szeretem őt és nem szeretném elveszíteni. Jelenleg időt kért, hogy átgondolja a dolgokat. A kapcsolatunk amúgy ezt leszámítva teljesen jó volt eddig, persze voltak viták, de összhangban voltunk és a két legfontosabb tényező megvolt, ami pedig a szeretet és a hűség. Előző hét közepe óta tart ez a szünet, azóta mindegy egyes perc kínkeserves nélküle, mintha a pokolban lennék és valaki állandóan szorítaná a torkomat, azóta semmihez sincs kedvem. Tegnap beszéltünk utoljára, szerintetek mennyi idő múlva kereshetem ismételten, mi a jó döntés ilyenkor?

2016. febr. 24. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos a "végzés" még.

Nem kizárt,de lehet csak női praktika.Sokszor bejön nekik.:)

Persze abban igazad van,hogy így érdemben nehéz reagálni ha nem ismerjük az okot.

F40+

2016. febr. 25. 09:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2022. ápr. 27. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!