Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szikra miatt dobja el a kapcsolatunkat?
Velem is volt már ilyen. Akkor nem azon volt a lényeg, hogy éreztem azt a szikrát, hanem inkább azon, hogy rájöttem, lehet ezt másképp is, és rá kellett ébrednem, hogy nekem nem az kell igazán, mint amit a már meglévő párkapcsolat nyújtani tudott. Plusz mindemellett én úgy éreztem, nem korrekt a már meglévő pasimmal szemben, hogy még akkor is az új férfira gondoltam, amikor vele voltam.
Én egy "szikráért" dobtam el az aktuális kapcsolatot, de még ha ki is derült volna, hogy fellángolás lenne (azóta már inkább az derült ki, hogy inkább szerelem első látásra, mert ez már évekkel ezelőtt volt, és azóta is együtt vagyunk), akkor sem bántam volna meg, mert tényleg kellett az az érzés, hogy ráébredjek, az aktuális kapcsolatom nem volt elég jó, csak nem vettem észre.
Hát sajnos ez a szikra dolog elég borzasztó tud lenni. Én már így gyerekekkel nem hagyok itt csapot-papot, végül még a szexet sem engedtem, de az a baj, hogy ilyenkor a másik iránti szikra miatt érzi az ember, hogy a jelenlegi kapcsolata már mennyire nem szerelem-szagú. Érzi, hogy wow, lehet ezt így is? Wow, nézhet rám férfi így is? Érdekelhetek én férfit ennyire is?
És ekkor ehhez az újhoz viszonyítva elég laposnak, semmisnek tűnik a régi.
De ez azért egy illúzió is, mert az újjal is valószínű, hogy lesz ellaposodás, bár lehetnek kivételek.
De a sok-sok életélmény, rossz és jó dolgok, melyeket a régivel éltem át, képesek engem mellette tartani, meg az erkölcs, meg a hűség, amit az esküvőn fogadtam.
De attól még tény, hogy a másik, az új, az olyan wow. Remélem hamar elmúlik ez a wow érzés.
De fiatalok, meg nem házasok szerintem totál normális, hogy a szikra miatt ilyenkor elhagyják a régit. Én is ezt tenném.
Ezt úgy kell felfogni, hogy nem ő volt az igazi. Aki szeret, mélyen, őszintén szereti a párját, az nem fog semmiféle szikrát érezni más iránt, pláne nem fekszik le vele és hasonlók.
Nem szabad azon keseregni hogy csak ennyit jelentettél neki. Örülj, hogy megszabadultál tőle, mert nem szeretett igazán. Nem érdemelt meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!