Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom anyukája tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom anyukája tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy éve együtt vagyunk a barátommal, ő 19 éves,én 18. Az én szüleim szó szerint imádják őt, elhalmozzák ajándékokkal, sokszor visszük kirándulni magunkkal. Amióta összejöttünk, érzem,hogy az ő családja nem igazán kedvel engem, leginkább az anyukája nem. Amikor ott vagyok náluk,mindig olyan megvetően néz rám, de a barátom azt mondja, hogy csak bebeszélem magamnak. A nő már rég elmúlt 40 éves, a neten éli az életét,és állandóan bántó dolgokat ír rólam a fiának. Tőlük sosem kaptam semmit (tudom,nincsenek olyan anyagi helyzetben,hogy megengedjék maguknak,hogy még rám is költsenek, ezt megértem),de még pár kedves szót sem. Ott voltam náluk a névnapomon, és fel sem köszöntöttek, azért nem esett túl jól... Nemrég egy ideig "szakítottunk" a barátommal, tényleg csak pár hét volt, újra kibékültünk, de nálam most telt be a pohár,ami az anyukáját illeti. Még én tettem nekik szívességet,egy csomó helyzetben, meg sem tudták köszönni(akkor is segítettem a barátomnak,amikor nem voltunk együtt,és nem kis dologban..). Erre most közölte a nő, hogy én többet nem mehetek el hozzájuk, mert nem látnak szívesen. Fogalmam sincs mit tehetnék már, semmi rosszat nem csináltam,ami miatt elítélhetne, szeretem a fiát, nem is vagyok rossz ember, de egyszerűen annyira rosszul esik,hogy bánt. Voltatok már ilyen helyzetben? Megpróbáljak beszélni vele? Szeretjük egymást a barátommal, és én attól félek, hogy hamarosan választás elé fogja állítani az anyja, hogy vagy a család (ő), vagy én.. ezt nem akarom :(

2013. nov. 17. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha így állnak hozzád nem tudsz mit tenni. A párod van elég nagy, hogy eldöntse te vagy a családja.

Amúgy én a párjaim anyukájuktól max. 1 mars csokit kaptam azt is 1-től szülinapomra. Soha nem csináltak nagy ügyet a szülinapomból, név napomat meg nem is ünnepelték meg. Pedig volt 3 párkapcsolatom is.

2013. nov. 17. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:

A párodnak kell kiállnia melletted!! Ő mondja meg az anyjának, hogy szálljon le rólad.

Az anyuka ilyen tipikus "senki nem elég jó a fiamhoz" stílust képvisel.

2013. nov. 17. 17:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tud választani, mert a családjánál lakik, és még ő is suliba jár, és már nem egyszer mondta azt az anyja,hogy költözzön hozzánk, mert otthon keveset van... (!?)
2013. nov. 17. 17:40
 4/9 anonim válasza:
Hát nálunk olyasmi van, vagyis áll fenn hogy az én barátomat nem kedvelik anyumék. Mert hogy nem illik hozzám, meg hogy mindig mikor megkedvelnék csinál valamit ami miatt megint hadilábon állnak vele.. na mindegy. Szerintem beszélj a barátoddal. Ha komolyan beszélsz vele és elmondod azt hogy félsz ettől meg ilyesmik, akkor csak rájön a dolgokra és beszél az anyukájával. De semmi olyasmi nem jut eszedbe amit csináltál? Esetleg előttük veszekedtetek, vagy úgy szóltál véletlenül a barátodhoz, vagy nem ízlett az anyukája főztje és ezt szóvá tetted. vagy ilyesmi? Semmi? Még a végére így az jutott eszembe hogy lehet hogy az lenne a legtisztább ha egyenesen a barátod anyukájával beszélnél, és megkérdeznéd mi a baja veled. Az egyenes út mindig beválik.(nálunk is ez volt)
2013. nov. 17. 17:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak,amikor nagyon sokat veszekedtünk a barátommal, és ez mindkettőnk családjára hatással volt, a különbség az, hogy az én szüleim továbbra is támogatják a kapcsolatunkat, mert szeretik a barátomat. Szóval én sem vagyok tökéletes, de az anyukájának nem ártottam semmit.
2013. nov. 17. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Vond kérdőre anyukát.

Ne támadj, higgadtan előzékenyen udvariasan, de ezt meg kell beszélni. Mert nem tudni mi a baja veled, és mit tettél ami neki fáj. Mert mondja meg, hiszen te is akkor tudod "jóvá tenni" vagy változtatni.

Persze reméljük neki kell változni és tényleg nem te vagy a ludas de ha így tálalod akkor nem annyira támadó a dolog.

2013. nov. 20. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
barátod nehogy azt hidd nem látja ezt,persze nyilván nem mehet szembe a szüleivel.amit leginkább nem értek hoyg mit kerestek egymás szüleinél vagy teszem azt te miért jársz hozzájuk ha nem bírják a búrádat. én csak akkor hozom fel a csajt ha épp a környéken vagyunk és egyikünknek pisilnie kell de nincs az a családi kör hogy "lám lám Zsiga megint felhozta hozzánk Klárit akit mostanság szokott döngetni". számomra a magánélet az MAGÁNélet.
2013. nov. 20. 16:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem járok hozzájuk, csak nagyon ritkán, mert azért nem pár km-re lakunk egymástól..
2013. nov. 20. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátoddal, szerintem az anyja alapból ilyen, talán a párod majd tud mit kezdeni vele...
2013. dec. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!