Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Számotokra ez szakító ok lenne? Hogy tudnám megmenteni a kapcsolatunkat?
A helyzet az, hogy a barátnőm még a védekezés ellenére is (óvszer), teherbe esett (ezt is utólag mondta meg).
Sajnos elment tőle a magzat. Teljesen ki van idegileg, szegény nagyon össze tört.
Ahogy beszélgettünk a témáról, kiderült, hogy evégett és szerinte más okok miatt (amit leszögezett, hogy nem az én és nem az Ő hibájából ered), gondolkozik azon, hogy szakítsunk e.
Én is szeretnék már családot, Ő is. Ezt már beszéltük egy ideje. Támogatom lelkiekben, támaszt nyújtok neki, mert szeretem nagyon.
Mégis tartok attól, hogy véget ér a kapcsolatunk. Ha veletek történne egy ilyen esemény, Ti fontolóra vennétek emiatt egy szakítást a párotokkal?
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy voltak vitáink az utóbbi időben, amiket mind rendre meg is beszéltünk s túlléptünk rajta.
Teljesen tanácstalan vagyok...
26/F
Én is éjszakás után vagyok ezért bocd ha nyers leszek!
Gumoval védekeztetek. Akkor kiszakadt? Észre lehet venni!
Akkor nem mindkettőtök hibája?
Egyébbként!
"... még a védekezés ellenére is (óvszer), teherbe esett (ezt is utólag mondta meg).
Sajnos elment tőle a magzat. ..."
Utolag megmondja, hogy terhes volt, véletlenül elment a baba!?
Vagy bocs! Cdak kitalálta! Szakitáshoz alibi. Papir van róla?
Mikor voltatok együtt? Mikor ment el a baba!
én azt nem értem, minek védekeztetek, ha családot akartok.
amúgy a nyers hozzászóló mondhat valamit: a vetélés úgy tudom, súlyos állapot lehet, kontrollt igényel. te részt vettél a kórházi látogatásokban vagy észrevettél a barátnődön valamit?
Néhány dolog számomra nem világos...
- Ha mindketten szeretnétek már családot, és beszéltetek is róla, akkor miért védekeztek óvszerrel?
- Milyen kapcsolat az, amiben a "társad" nem mondja meg neked, hogy teherbe esett?
Igy van #3!
Ha nem is szakad ki! Akkor ugy hogy valahogy sperma kerül a gumira! El tudod képzelni hogy spermás kézzel huzta fel a gumit? Annyi sperma került a gumira, hogy legyőzte a távolságot és a savas közeget 1!?
Ugye viccelsz?
Előfordulhat hogy otthon vetél el! Akár a WC-n ülve. De vagy orvosi záronak kell lennie, vagy olyan rövid menszesz kimaradást dumál be magatoknak terhességnek(1-2 hét) hogy nem is volt az!
Kedves utolsó előtti.
Szeretnénk családot, de még nem jutottunk oda, hogy összebútorozzunk. Azelőtt semmiképp sem szeretnénk. A gumi nem szakadt ki, minden együttlétünk után ellenőriztem.
Kedves második. A baba a napokban ment el,s orvosi papírt mutatott szóval a elég meggyőző a bizonyíték.
Nem értem,hogy függ össze a két dolog.
Ilyet még nem is hallottam,hogy elment a baba,hát legyen vége a kapcsolatnak is.
Mentálisan ép a csaj???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!