Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan melegítsem fel a kapcsolatunkat?
Szerintem ezzel már nem kéne erőlködni. Ha valaki egy hét távolság után azt mondja, hogy nem szeret, akkor előtte sem szeretett.
Én 2 hónapig voltam távol a barátomtól, de nemhogy csökkent volna az érzés, csak még jobban szerettem és ugrottam a nyakába.
A kérdésed alapján úgy látom, a párod nem tesz semmit a kapcsolatért, csak te próbálkozol, pedig a kapcsolat akkor működig, ha mindketten dolgoznak érte.
Hagyd ezt az egészet. Komolyan mondom, felesleges törni magad, hiszen a csávó jól láthatóan nem úgy érez irántad, ahogy te iránta. Ráadásul kifogásokat keresel neki, hogy miért nem gondol rád? Én mindig gondolok a páromra, még akkor is, ha látszólag időm nincs rá.
Nekem volt egy exem, a mostani előtt, aki többször is megalázott, sokszor szakított, majd kibékültünk, én is megbocsájtottam a hülyeségeit, pedig nem kellett volna. Később kiderült, hogy végig csalt, csak nem tudta, mi lesz a másikból, ezért oldalazott ki be, én meg semmit nem vettem észre ebből. (Persze ez nem jelenti azt, hogy nálatok ez van)
Nem tud téged értékelni, és ez a későbbiekben aligha fog változni. Egyszer és utoljára ülj le vele beszélgetni, lezárni a dolgokat, és élj egy kicsit :)
Az lesz. megbeszélek vele mindent és lehet tényleg jó lesz külön. Csak nagyon nehéz lesz:/
köszönöm az értelmes válaszokat. sokat segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!