Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám helyrehozni a kapcsolatunkat a párommal? Sajnos megbántottam és most a szakítás szélén vagyunk.
szerintem ne várj és pláne ne írj!
menj oda hozzá SZEMÉLYESEN, esetleg egy virággal és mondd meg neki, hogy hiányzik, nem bírod nélküle és hogy hülye voltál, de nem akarod elveszíteni...
ez tényleg nagyon helyzet, egyén és probléma függő. van aki ilyenkor tényleg látni sem akar. van aki meg alig várja, hogy lásson és elvárná, hogy tudd, hogy utána kellene menned - aztán lehet, hogy mégis azt fogja majd mondani, ha megteszed, hogy ő látni se akar. jó eséllyel maga sem tudja, hogy mit is akar, pont ezért kért szünetet, szóval tökéleteset úgyse tudsz csinálni - viszont te befolyásolni akarod a döntését, lehetőleg a saját javadra. hogy mi éri el a legjobb hatást, azt viszont lehetetlen előre és pláne ismeretlenül megmondani...
szerintem ha megkeresed, akkor semmi esetre se hagyd veszekedni, mert nem azért mentél. mindenképp légy rövid és azzal kezdj, hogy csak 5-10 percet kérsz. akár meg is mutathatod neki, hogy stopper is van nálad
mondd el, hogy nem akarod elveszíteni. ha úgy érzed, hogy van értelme/esélye, akkor kérj egy ölelést/csókot, aztán mondd meg, hogy várni fogsz rá és nem zaklatod többet, míg ő nem jelentkezik. esetleg üsd el egy poénnal, hogy azért ha nagyon eltűnik és senki nem tud róla semmit, akkor a hegyi mentőket lehet, hogy utána küldöd majd...
ha viszel ajándékot is, akkor az szerintem csak nagyon visszafogott legyen. picike kedvesség. egy apró csoki, vagy egy szál virág. ne egy csokor, vagy valami nagy dolog, mert akkor úgy érezheti, hogy megvásárolni akarod a megbocsátását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!