Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám helyrehozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám helyrehozni a kapcsolatunkat a párommal? Sajnos megbántottam és most a szakítás szélén vagyunk.

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz döntést hoztam és vita helyzetben nem neki adtam igazat, pedig tényleg igaza volt, megbántam már rengeteg alkalommal és neki is leírtam, hogy nagyon sajnálom és hogy ezek után teljesen máshogyan kezelném ezeket a dolgokat és szeretném bebizonyítani neki. Komolyan gondolom a neki leírtakat, ő elég szkeptikusan áll hozzá, pedig tényleg végtelenül Szeretem őt és nem szeretném elveszíteni. Jelenleg időt kért, hogy átgondolja a dolgokat. A kapcsolatunk amúgy ezt leszámítva teljesen jó volt eddig, persze voltak viták, de összhangban voltunk és a két legfontosabb tényező megvolt, ami pedig a szeretet és a hűség. Előző hét közepe óta tart ez a szünet, azóta mindegy egyes perc kínkeserves nélküle, mintha a pokolban lennék és valaki állandóan szorítaná a torkomat, azóta semmihez sincs kedvem. Tegnap beszéltünk utoljára, szerintetek mennyi idő múlva kereshetem ismételten, mi a jó döntés ilyenkor?

2016. febr. 24. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne várj és pláne ne írj!

menj oda hozzá SZEMÉLYESEN, esetleg egy virággal és mondd meg neki, hogy hiányzik, nem bírod nélküle és hogy hülye voltál, de nem akarod elveszíteni...

2016. febr. 24. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
A szünet nem egyszerű, és sajnos nem lehet általános tanácsokat megfogalmazni vele kapcsolatban, mivel minden eset egyedi. Én csak a saját tapasztalataimról tudok írni, és arról, hogy az alapján mit látok jónak. Volt egy barátnőm, akivel szüneten voltunk, nagyjából egy hétig tartott. Én kezdeményeztem, át akartam gondolni dolgokat. Azonban ő ezt nem tartotta tiszteletben, közben többször is megkeresett, és ez rendszerint veszekedést eredményezett. Ő nem tudott a helyzetnél fogva racionálisan gondolkodni, én szintén nem voltam megértő állapotban, a helyzet számomra tarthatatlan volt, így véglegesen szakítottam vele. Tehát ennél fogva is szerintem az a jó döntés, ha vársz, és hagyod, hogy majd keressen, amikor úgy érzi.
2016. febr. 24. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Szabad tudni, miben kellett volna igazat adnod neki?
2016. febr. 24. 20:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat nektek. Nehéz megfogalmazni ezt a dolgot úgy, hogy ti is megértsétek, úgyhogy a vita okába inkább nem mennék bele. Tegnapi beszélgetés elején elutasító volt főleg és azt mondta, hogy nem szeretne találkozni, a vége felé már viszont tényleg normálisan, nyugodtan beszélgettünk, ő is sokkal másabb volt, ő is írta, hogy jó volt a kapcsoltunk és szerintem, ha ez így van, akkor tudnék rajta változni. Gondoltam, hogy ha vasárnapig nem ír, akkor elmegyek hozzá személyesen, csak ez nem tudom, hogy mennyire jó ötlet.
2016. febr. 24. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy meg kéne várni, amíg ő jelentkezik, habár én nem tudom.
2016. febr. 24. 21:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Valahogy olyan érzésem van, hogy nekem kell hajtanom, ha vissza akarom szerezni és ha találkozunk akkor a veszekedés lenne az utolsó dolog, amit szeretnék. Ha erre kerülne a sor inkább magamtól jönnék el. Csak látni szeretném és elmondani, hogy mennyire szeretem őt.
2016. febr. 24. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha összetartoztok, meg tudjátok oldani, de azért lennék kíváncsi az okra, mert nem mindegy, hogy tényleg igaza volt, vagy behódolsz neki, és mentegeted, hogy igaza volt. Nem kell publikusan, privátban is lehet, nem kotyogom ki. De elég nyomós indok kell, hogy egy egyébként minden szempontból jól működő kapcsolatban egy vita miatt hirtelen szakítani akarjon az egyik fél.
2016. febr. 24. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges erőlködni. Ha eljutott odáig, hogy szakít akkor nem akar veled lenni, nem szeret téged.
2016. febr. 24. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:

ez tényleg nagyon helyzet, egyén és probléma függő. van aki ilyenkor tényleg látni sem akar. van aki meg alig várja, hogy lásson és elvárná, hogy tudd, hogy utána kellene menned - aztán lehet, hogy mégis azt fogja majd mondani, ha megteszed, hogy ő látni se akar. jó eséllyel maga sem tudja, hogy mit is akar, pont ezért kért szünetet, szóval tökéleteset úgyse tudsz csinálni - viszont te befolyásolni akarod a döntését, lehetőleg a saját javadra. hogy mi éri el a legjobb hatást, azt viszont lehetetlen előre és pláne ismeretlenül megmondani...

szerintem ha megkeresed, akkor semmi esetre se hagyd veszekedni, mert nem azért mentél. mindenképp légy rövid és azzal kezdj, hogy csak 5-10 percet kérsz. akár meg is mutathatod neki, hogy stopper is van nálad

mondd el, hogy nem akarod elveszíteni. ha úgy érzed, hogy van értelme/esélye, akkor kérj egy ölelést/csókot, aztán mondd meg, hogy várni fogsz rá és nem zaklatod többet, míg ő nem jelentkezik. esetleg üsd el egy poénnal, hogy azért ha nagyon eltűnik és senki nem tud róla semmit, akkor a hegyi mentőket lehet, hogy utána küldöd majd...

ha viszel ajándékot is, akkor az szerintem csak nagyon visszafogott legyen. picike kedvesség. egy apró csoki, vagy egy szál virág. ne egy csokor, vagy valami nagy dolog, mert akkor úgy érezheti, hogy megvásárolni akarod a megbocsátását.

2016. febr. 25. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Te nagyon süsü! Épp csak a lényeget felejted ki: MIÉRT akar szakítani, MIVEL bántottad meg őt?! Mert nyilván nem csip-csup ügy, ha végzett veled.
2016. febr. 25. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!