Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem szeretném folytatni a kapcsolatunkat. Hogyan tovább?
Persze, hogy vele vagy a legboldogabb hiszen nincsen harmadik fél a kapcsolatotokban. Idővel oda fogtok jutni.
Próbáld megbeszélni vele ezt. Érzékenyebb vagy, sokszor érzed magad megbántva, mondd el neki, hogy mi van benned.
Aztán találjatok megoldást.
Nálunk az segített, hogy újra figyeltünk a másikra. Sokat beszélgettünk, sétáltunk, szabad levegőn voltunk, programokat szerveztünk kettesben is és barátokkal is. Megpróbáltuk újra fellobbantani a szikrát. Úgy érzem sikerült, pedig mi tényleg nagyon a szakadék szélén álltunk.
Én is nagyon féltem attól, hogy rosszul döntök és ugyan ezt most hiába mondom, mert valószínű nem fog eljutni a tudatodig(nem sértés, csupán ha más mondja, akkor nem segít túl sokat), de hidd el, nem tudsz rosszul dönteni.
Egészen rövid még a kapcsolatotok és ha most úgy is érzed, hogy nem tudnál mást úgy szeretni, mint őt, attól még tudnál. Nélküle is megtalálnád a boldogságodat!
Ugyanakkor ha vele maradsz, próbálkoztok, akkor ott van az a mumus, hogy az idődet vesztegeted, később is ez lesz. Mi ez a +1 év az előttetek álló 70 mellett..
Szóval beszélgessetek sokat, figyeljetek a másikra, kell az hogy mindketten meg akarjátok oldani és akkor talán újra egymásra találhattok. Adjatok egy kis időt a dolognak, aztán ha nem sikerül, akkor tovább álltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!