Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeretem vagy nem? Erdemes igy folytatni? bovebben lent.
21L
Parommal 5eve vagyunk egyutt van egy 3honapos kislanyunk.
A szexet egyaltalan nem kivanom vele. Folyamatosan azt erzem hogy valami hianyzik. Nem tudom hogy szeretem e vagy csak megszokas... De azt tudom h egyaltalan nem vagyok boldog. Folyamatosan megerositesre lenne szuksegem, de tole nem kapom meg... ugy erzem semmire sem vagyok jo...
na 1-2 éven belül te is valamelyik társkeresőn végzed, mint huszonéves anya, aki már senkinek sem kell
te nem szoktál gondolkodni? hogy mire csinálsz gyereket, ha nem is szereted a kanodat?
Ne aggódj! Változni fog a dolog,egy kicsit később újra kívánni fogod a szexet, remélhetőleg a párod is. Most egy kicsit szülés utáni depresszióban szenvedsz. Ez normális.
Még mindkettőtöknek új a papa,mama szerep. Mikor belejöttök, újra egymásra találtok.25/N
Kedves 1.
Latom te egyaltalan nem erted a kerdesem, biztos nem voltal meg ilyen helyzetben...
Kedves 2.
Koszonom a biztatast, picit megnyugtattal.
"van egy 3honapos kislanyunk.
A szexet egyaltalan nem kivanom vele."
- A 3 hónapos kislányommal én se kívánom....
Kedves utolsó
Az a baj, h párom meg állandóan próbálkozik, ha nem engedek neki, akkor meg biztos nem szeretem, és duzzog rám.
Már kezdek megundorodni az egésztől. Olyankor olyan kvázi mintha ,,meg lennék erőszakolva,, :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!