Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek szakítás átvészeléséhez?
Figyelt kérdés
3 napja szakítottunk a barátommal,közös megegyezés volt már eléggé megromlott a kapcsolatunk nagyon sokat veszekedtünk viszont a szex az ugyanúgy nagyon jó volt, mindketten kivántuk és még most is kívánjuk egymást, viszont tudjuk hogy jobb lesz így mert ha együtt maradnánk megutálnánk egymást. Kérlek adjatok valami tippet, tiltsam le facebookról vagy én függeszem fel a fiókomat egy darabig? Hiányzik :(
23/L
2016. jan. 29. 22:28
11/13 kotyo12 válasza:
Akkor létezik happyend. Bárcsak nálam is ez lenne.
12/13 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nálad is meg fognak oldódni a dolgok,lehet ez a szakítás kellett ahhoz,hogy változtass az életeden. Lehet össze jösztök ujra de az is lehet hogy lesz valaki más akit sokkal jobban fogsz szeretni és ő is téged. Kitartást kivánok :)
2016. jan. 30. 14:59
13/13 kotyo12 válasza:
Köszi a támogatást, csak engem meg is csaltak. Én szakítottam vele, csak bocsánatot kellene kérnie Tőlem és ok lehetne minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!