Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Szakítás után, ha ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szakítás után, ha ti mondtátok ki a végszót és lezárjátok, akkor örülnétek ha a nő keresne még titeket vagy hagyjon inkább békén?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a nő néha néha érdeklődne felőletek, vagy szeretne beszélgetni, akkor vevők lennétek rá, vagy ha kimondjátok, hogy vége, akkor ne is keressen inkább és engedje, hogy elfelejtsétek?

Mert ha látjátok, hogy nem adta fel, akkor több esély van a békülésre?

Békében váltunk el, ő lezárta és kilépett az életemből.

Adjak neki időt, és ha keresni akar majd úgy is fog, ha nem keres, akkor hagyjam én is?

2016. jan. 25. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozni lehet....
2016. jan. 25. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, de ha mondjuk a nő nem érdeklődik, akkor a férfi is úgy van vele, hogy a nő is lezárta, nem?

Viszont ha én még szeretnék vele lenni, akkor keresnem kéne? És ha igen, mennyi idő után, ami még nem késő?

Szeretnék bele látni a férfiak fejébe.

2016. jan. 25. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz tartsd magad amit az utolsó mondatban is leírtál.

Én voltam ilyen szituban és mikor kimondtam,hogy vége azt komolyan is gondoltam.Az exem persze nem hitte el,azt gondolta csak hirtelen felindulásból mondtam nem vette komolyan.Gondolta,hogy majd lenyugszom és folytatjuk tovább a sokadik összeveszések után.Csak akkor hitte el,mikor tudomására jutott,hogy megismerkedtem egy másik lánnyal.Persze nem azonnal szakítás után,hanem pár hónapra majdnem fél évre rá,hogy szétmentünk.Aztán mindenféle indokkal felkeresett,egyszer kedvesen aztán dühösen...Így ment egy darabig amíg rá nem jött,hogy nincs értelme és,hogy tényleg vége.Én pl nem látnám értelmét annak,hogy beszélgessünk néha mondjuk mert amúgy is van párom és miről beszélgetnénk mert újrakezdésről szó sem lehet.Én meg nem hiszek abban,hogy exek között lehet barátság,csak mert így is elég nehéz volt megértetni vele,hogy lezártuk a kapcsolatot és örülök,hogy nem zaklat végre.

2016. jan. 25. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm a választ.

Itt még csak pár nap telt el, ebből gondoltam, hogy még hagynom kell elég ideig.

Csak attól tartok, hogy pont amiatt nem lesz többé esélyem, mert nem kerestem egyszer sem.

2016. jan. 25. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a férfi hozott egy döntést, és aszerint fog cselekedni. Ha lezárta a kapcsolatot akkor nem fog többet keresni, új kihívás felé néz.

Ha büszke ember akkor nagyon minimális az esély a kibékülésre....

37F

2016. jan. 26. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!