Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után mondtátok ki, hogy "szeretlek"?
Szeretlek.
Most. Kb 2 masodperce
Mi már, 5 éve ismertük egymást. Szerelmet vallottam neki, 2 nap múlva összejöttünk.
Én 36/F, Ő 33/N
Párkapcsolat kezdetétől kb 1 hónap múlva.
2 hét volt ismerkedés.
3 hét múlva ő 52/F én 49/N
Előtte nem ismertük egymást.
első találkozásnál, amint megtudtam hogy ez felizgatja sexközben, úgy kamuztam neki Fődim ahogy nem szégyeltem
2W/23L 1315R
4 éve volt már.
Valamikor November elején ismertük megy egymást jobban, November végén kerültük közelebb egymáshoz. Majd Decembertől voltunk együtt. Utólag kiderült, hogy 2-3 hét után már mondta a barátnőjének, hogy még mindig nem mondtam neki, hogy szeretem és fogalma sincs arról mit érzek. Meghagytam December 24. -ére. :)
Idén Októberben véget vetettem a kapcsolatnak. Nem szeretem mikor nem viszonozzák az érzéseimet. Megpróbáltuk már többször is, nem működik, nem megy. Én befejeztem. Nagyon jól érzem magam egyedül, hiányzik egy kapcsolat, de már nem vele! Pedig nagy szerelem volt részemről. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!