Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondtátok ki a párotoknak a bűvös szót: szeretlek? Van aki csak dobálózik vele?
Hasonlóan érzel akkor miért ne történhetne meg ?
Nyugi, velem is van, hogy szeretek valakit mégse tudom neki mondani, mert furán jönne ki ha bedobnám neki.. :D
A baratom a masodik randin mondta kb masfel het utan. Nekem kicsit tobb ido kellett de ezt elfogadta. Kb 3het utan ereztem en is ugyanugy iranta es azota mar egyutt vagyunk tobb mint harom honapja. Szerintem nincs olyan hogy mikortol normalis ez csak kettotokon mulik de fontos az oszinteseg, ha neked ez tul gyors, mondd meg neki normalis hangnemben az mar az o dolga hogyan fogadja. De ha tudod hogy nem fogsz iranta ugy erezni akkor meg ne hulyitsd.
20/L
Asszem miután összejöttünk, úgy 6 héttel mondta a párom (ő a férfi). De előtte már ismertük egymást régóta.
Viszont azóta sem dobálózunk vele, nem köszönés helyett használjuk, ahányszor mondjuk, annak tartalma van. Mostmár 5 éve.
A párom kb 2 hét ismerettség után mondta ki először, de addigra már kb egy hete folyamatosan ugrattam, hogy "tudom", hogy belém van szerelmesedve. Nem tudta tagadni, a viselkedésével abszolút elárulta magát. Nekem kicsit később jött az érzés, mert egy relatíve hosszabb kapcsolatból léptem ki, hogy vele lehessek, azért kellett pár hét, hogy átlendüljek a szakítós gyászidőszakon, de azért kb egy hónap után már én is kimondtam. És abszolút úgy is éreztem.
Azóta (2 éve lassan) naponta többször mondjuk, de nincs "dobálózós" érzése egyáltalán. Minden egyes "szeretleket" komolyan gondolunk, és szívből mondjuk ki. Nekem legalábbis ez egészen biztos, és a részéről is ezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!