Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenvedhet most ez a férfi?
Figyelt kérdés
Ki akart volna használni eredetileg, de közben belém szeretett. De megtudtam, hogy óriásit hazudott, így szakítottam vele.
Szerintetek szenvedhet, vagy nem is érez az ilyen férfi?
2016. jan. 26. 14:22
1/7 anonim válasza:
Neked nem mindegy?
Elég undorító hozzáállás.
Nem hogy örülnél, hogy megszabadultál tőle, még azt is tudnod kell, hogy szenved.
Igen, baromira szenved, most ugrott le a Lánchídról miattad.
2/7 anonim válasza:
Ha a helyedben lennék rohadtul nem érdekelne,hogy szenved vagy nem !
3/7 anonim válasza:
Hazudott neked ! Nem mindegy,hogy szenved vagy nem ! Az ilyen köcsögök megérdemlik a szenvedést !
4/7 anonim válasza:
Jaj Istenem, ha minden köcsög, aki hazudott, megérdemelné a szenvedést, akkor mindannyian üvöltenénk a fájdalomtól egész nap. Te is, kérdező, meg te is, 3-as válaszoló, de sőt, még én is.
5/7 anonim válasza:
Ha tényleg beléd szeretett akkor igen.
Egyébként nem mindegy,így utólag?
6/7 A kérdező kommentje:
De, nekem mindegy! Csak kíváncsi vagyok! Megérdemelné!
2016. jan. 26. 16:27
7/7 anonim válasza:
hogy reagálta le hogy szakítottál, az már elmond mindent.
vagy sms-ben tetted vagy facn és nem tudod..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!