Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok a volt barátnőmre úgy tekinteni, mint egy átlagos ismerősömre?
Figyelt kérdés
2 hónapig voltam vele együtt, Szeptember elején szakított. Azt mondta, mást szeret. Én totál padlót fogtam, de ma már tök jól vagyok, ám ha összefutunk a lépcsőházban, még érzek némi remegést a gyomromban. Az a kérdésem, hogy ez el fog múlni? Fogok rá valaha úgy tekinteni, mint egy mondjuk gyerekkori barátomra? Vagy mindig meglesz az apró remegés a gyomromban?2016. jan. 3. 14:15
1/4 Kenzo Tenma válasza:
Idő kérdése és el fog múlni a remegés. Viszont emlékezni mindig úgy fogsz rá, mint az exedre, merthogy az.
2/4 anonim válasza:
A te személyiségedtől és a kapcsolatotoktól is függ. Nekem van olyan exem, akivel ez még most is megvan, pedig már sok sok éve vége és csak 4 hónapig tartott. De másik ex sráccal, akivel több mint fél évig jártam, pár évre rá összeköltöztünk albiba hárman, az aktuális barátnőjével (akivel én is régóta jóban voltam), nem volt ebből gond. Egyikünk sem tekintett senkire úgy, mintha mi egy pár lettünk volna valaha is.
Most nemrég meg beszerveztem a legutóbbi barátomat a munkahelyemre bedolgozni, mert neki kellett volna egy kis kiegészítő pénz nekünk meg pont olyan munkatársra volt szükségünk mint ő. Egyébként jól dolgozik, tök megbízható, nincs vele baj, csak mégis az exem. De nem igen érdekli ez egyikünket sem.
24L
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem nagy a valószínűsége :( Az ilyesmi egyszerűen... túl nehéz lenne. Nekem sem menne. Nem is ápolok baráti viszonyt egy exemmel sem, és nem is fogok sosem. Jobb a múltat mindörökké lezárni.
4/4 anonim válasza:
Két hónap végülis nem akkora idő. Apró remegések még lesznek szerintem, de idővel ezek is el fognak múlni. Nem fogsz úgy tekinteni rá, mivel voltatok kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!