Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakitana veletek az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakitana veletek az a férfi, akit szerettek, akkor észbekapnátok?

Figyelt kérdés

A barátnőm állitólag szeret, de én ezt nem érzem igy, 9hónap után nem veszi semmihez a fáradságot. Nem feküdtünk le, de volt már minden egyéb az ágyban. A kapcsolatunk elején, játszadozott velem az ágyban is, ma már azt sem. Viszont ő elvárja,hogy én játszadozzak vele. Érzelmi szinten pedig néha néha odateszi magát,de semmi egyéb az utóbbi időben, pedig állitólag szeret. Bár szerintem csak nem akar elvesziteni, mivel velem igy megvan mindene, mivel télleg elkényesztetem, próbáltam már nem kényesztetni, akkor se változott. Próbáltam már megkérni, akkor sem változott, hanem kifogással jött, hogy miért.. És ez már nekem nem felel meg, egyáltálán nem olyan mint a kapcsolat elején, ami nem is nagy baj, hanem az hogy még csak a törekedés szikráját sem látom rajta, sem érzelmileg sem az ágyban.

Kiakaszt ezzel a viselkedéssel.

2016. jan. 18. 00:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Annyit tennék hozzá, hogy 16éves lány, első komoly kapcsolat vagyok neki, gyönyörű és kezdem úgy érezni, hogy visszaél ezzel.
2016. jan. 18. 00:07
 2/11 anonim ***** válasza:
mire van szükséged érzelmileg? mitől nem érzed?
2016. jan. 18. 00:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Pl érzelmileg most is szarul vagyok, megkértem hogy viditson fel egy picit, utánna ő ennyit irt: nemtudom hogy ... Annyit irtam erre, próbálkozzon akármivel, törekedjen.. Ő pedig lelépett, igaz hogy holnap reggel 8kor iskola van, de ha ellenkező eset történne biztos nem aludni mennék..
2016. jan. 18. 00:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Több beszélgetés is jól esne, amiből nem azt hangsúlyozza hogy ő az okosabb én pedig egy okostojás vagyok szerinte..

A testi kapcsolatban meg minden hiányzik kb..

2016. jan. 18. 00:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Pl érzelmileg most is szarul vagyok, megkértem hogy viditson fel egy picit, utánna ő ennyit irt: nemtudom hogy ... Annyit irtam erre, próbálkozzon akármivel, törekedjen.. Ő pedig lelépett, igaz hogy holnap reggel 8kor iskola van, de ha ellenkező eset történne biztos nem aludni mennék..

Több beszélgetés is jól esne, amiből nem azt hangsúlyozza hogy ő az okosabb én pedig egy okostojás vagyok szerinte..

A testi kapcsolatban meg minden hiányzik kb..

2016. jan. 18. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Kislány, kislány, kislány!!!

Nehezen ment az ismerkedés, első párkapcsolatom 23 évesen egy 15 éves lánnyal volt és nem azért mert pedofil hajlamom van, az édesanyja is elfogadta!

24 voltam tehát ő 16 amikor véget ért, nagyon szerettem és bár rengeteg a 8 év ebben a korban, nem látszódott ránézésre. Ő érettebbnek tűnt külsőleg (nem cicik, arca miatt) Én meg letagadhattam mindig is pár évet

Lényeg amit mondani akarok, rettentő gyerek volt és nőként akartam kezelni, hiba volt...

Kérdező, gondolom te nem 24 éves vagyok, de ha elmúltál már 16 azt javaslom neked, idősebb lánnyal kéne próbálkozni. Bármennyire is azt érzed komoly, nem, ebben a korban még nagyon sok a probléma velük :)

2016. jan. 18. 00:19
 7/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok, ő 16..
2016. jan. 18. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Te se vagy még annyira idős, de sajnos ez az a kor, amikor a legkevesebb esély van arra, hogy az egy életre szóló kapcsolat legyen.
2016. jan. 18. 00:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, akkor ne kényeSZtesd, meg ne is kényeztesd, egyszer mondd el neki higgadtan, hogy mivel van bajod, hogy ha nem változtat akkor lelépsz, és ha mindent ugyanúgy (nem) csinál, akkor tényleg hagyd ott és keress egy normálisabbat.
2016. jan. 18. 01:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem még gyerek, és te is az vagy. Teljesen normális, lefekszik mert másnap oktatás van.
2016. jan. 18. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!