Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakitana veletek az a férfi, akit szerettek, akkor észbekapnátok?
A barátnőm állitólag szeret, de én ezt nem érzem igy, 9hónap után nem veszi semmihez a fáradságot. Nem feküdtünk le, de volt már minden egyéb az ágyban. A kapcsolatunk elején, játszadozott velem az ágyban is, ma már azt sem. Viszont ő elvárja,hogy én játszadozzak vele. Érzelmi szinten pedig néha néha odateszi magát,de semmi egyéb az utóbbi időben, pedig állitólag szeret. Bár szerintem csak nem akar elvesziteni, mivel velem igy megvan mindene, mivel télleg elkényesztetem, próbáltam már nem kényesztetni, akkor se változott. Próbáltam már megkérni, akkor sem változott, hanem kifogással jött, hogy miért.. És ez már nekem nem felel meg, egyáltálán nem olyan mint a kapcsolat elején, ami nem is nagy baj, hanem az hogy még csak a törekedés szikráját sem látom rajta, sem érzelmileg sem az ágyban.
Kiakaszt ezzel a viselkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!