Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülő (bizalmatlan) kötődésű személyiség zavarban szenvedő férfi ismerőst hogy lehet kezelni hosszabb idő alatt? 26N
Ez jó, érdekes kérdés. Félek kicsit magamra is ismertem, ezen majd el kell gondolkodnom.
Amugy nyilván meg kell találni a probléma forrássát, és azt, hogy mi okozza azt, hogy így viselkedjen, és arra kell hatni. Pl. ha konkrét esetekhez köthetően alakult ki, akkor én megpróbálnám a különbséget hangsúlyozni az akkor és most között, hogy lássa ő is, hogy jelen helyzetben már máshogy is viselkedhet, most már nem kell félnie. Ha még jelenlévő a probléma forrása, akkor igyekezni kell azt megszüntetni.
Mióta ismered? Milyen a kapcsolatotok? Mit tudsz még róla mondani? Mert ezek eddig csak általánosságok voltak így látatlanban.
"A pszichológiában mégis azt tanítják, hogy a teljes elfogadás és szerelem kimutatása segít."
Én is ezt írtam, mégis ezerrel lepontoztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!