Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, hogy ennyire hiányzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire hiányzik szakítás után?

Figyelt kérdés

Életem első nagy szerelme volt a lány (23) és nem tudom eldönteni, hogy normális-e, hogy ennyire hiányzik. 1 évig voltunk együtt és két dolog volt, ami miatt szakítottam vele:

1. Nem tudtam eldönteni, hogy szeretem-e.

2. Egy racionális, ezt nem szeretném részletezni (ilyesmire gondoljatok, mint távolság vagy hasonló).

Most így 1 héttel szakítás után, csak rá tudok gondolni, hiányzik, állandóan beugrik valamiről. Nem tudom eldönteni, hogy ez most normális, mindenkinél ez van, vagy lehet, hogy érdemes lenne megmondanom neki, hogy tévedtem, és megpróbálni visszaszerezni őt...?

Kérem írjátok meg, hogy ti is éreztetek-e már hasonlóan és, hogy milyen tanácsot tudnátok adni! :)

2016. jan. 28. 22:47
 1/6 A kérdező kommentje:
23 / f
2016. jan. 28. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én 1,5 év alatt tudtam magam túltenni a szakításon, szóval a te egy heted...

29F

2016. jan. 28. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont ugyanígy vagyok én is, csak én lány vagyok..

Érdekelnek a válaszok..

2016. jan. 28. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csak kétségbe estel hogy nem lesz új parod? Vagy csak rossz egyedul?
2016. jan. 29. 06:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Első nagy szerelem és az 1 hét. Normális. A pasik amúgy is nehezebben teszik túl magukat a szakításon, sőt jellemzően először nem is búskomorságba süllyednek, hanem élvezik, hogy szabadok. Azután jön a depi része.
2016. jan. 29. 10:47
 6/6 werertz válasza:
Ez tényleg igaz,? H ők később depiznek be?
2016. szept. 28. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!