Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire hiányzik a volt barátom, mikor én szakítottam vele? A falat tudnám kaparni.
#2: Miért írtam volna a homokos kategóriába? Én nő vagyok, ő férfi.
#3: Akkor szerinted ez természetes? És ugye nem lenne jó ötlet újrakezdeni vele?
Megjegyzem, egyébként is depressziós vagyok, és az voltam már akkor is, amikor megismerkedtünk. Nem sokat voltunk együtt egyébként, kb. 2 hónapot.
Természetesnek mondható .
Hiányzik mert megszoktad hogy van valaki melletted .
Az meg hogy újra összejöttök vagy nem rajtatok múlik , ha van értelme a dolgoknak és szereted még akkor hajrá.
"A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély.
Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. S a szeretet nem szűnik meg soha.
Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!