Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek szakítás átvészeléséhez?
3 napja szakítottunk a barátommal,közös megegyezés volt már eléggé megromlott a kapcsolatunk nagyon sokat veszekedtünk viszont a szex az ugyanúgy nagyon jó volt, mindketten kivántuk és még most is kívánjuk egymást, viszont tudjuk hogy jobb lesz így mert ha együtt maradnánk megutálnánk egymást. Kérlek adjatok valami tippet, tiltsam le facebookról vagy én függeszem fel a fiókomat egy darabig? Hiányzik :(
23/L
akkor tényleg nem jó ötlet itthol ülni és tele sírni még 200 db papir zsepit :( köszönöm a válaszokat.
már nagyon sokszor kibékültünk de úgy látom én sokkal jobban szeretem őt mint ő engem...
Fájdalmasan ismerős a helyzeted... Csak mi 2 hete szakítottunk.
Én a szakítás után napokig nem aludtam, éjszakákat bőgtem át... Ettől függetlenül nappal próbáltam élni az életem, rögtön az első napon síelni mentünk, utána tanulás, aztán legjobb barátnőmmel sétálgattunk meg forrócsokiztunk. Korcsolyáztunk évfolyamtársakkal és haverokkal, versenyekre készülünk. Barátnőimmel tegnap főztünk, ma meg beszélgettünk. Szóval nem nagyon hagytak ellubickolni az önsajnálatban (ugyebár rögtön az első nap, 9 óra folyamatos bőgés után, úgy, hogy már már kb 40 órája talpon voltam, mentünk el síelni...Persze amikor lefáradtam, akkor estem is egy nagyot, még nem jöttem rendbe teljesen :D). Számíthatok rájuk. Szegényeket már kb 1 hónapja traktálom a folyamatos problémáinkkal.
Én is gondolkoztam a fiókom felfüggesztésén, főleg miután láttam, hogy milyen kommenteket irogat lányoknak... De végülis nem tettem.
Nekem is hiányzik, nagyon. De jobb lesz ez így. Nem volt már jó a kapcsolatunk, rám is unt. Szenvedés lenne folytatni is, pedig gondolkoztunk rajta.
Most kicsit hagyjuk egymást, bár beszéltünk azóta. Hátha lehetünk még barátok és akkor nem veszítem teljesen el
Sajnálom :(
L
el írtam utolsó előtti válaszoló.
Utolsó válaszoló igen hiányzik mert szeretem és azt hiszem ha a kémia még mindig ugyan ugy mukodik kettőnk között mint azelőtt akkor helyre hozhatjuk...
#4 vagyok
Kitartást mindenkinek!
Kedves #8, ez nekem is probléma, mindenről ő jut eszembe... (De ilyen hülyeségekről is, hogy pl a zsebkendőtartóm olyasmi kék, mint a kabátja.)
Nálam van még pár cucca, meg tárgyak, amik hozzá köthetők. Gondoltam rá, hogy berakom őket egy dobozba, de még összeszedni őket sincs elég lelki erőm :/
És hát igen, nappal leköti magát az ember, emiatt minden kívülálló erősnek látja... Csak ott vannak a hosszú-hosszú egyedül töltött éjszakák is, amiket igen nehéz túlélni.
#5, szerinted miért baj az, ha valakinek hiányzik a szex? Nekem is hiányzik, talán az volt még a legjobb dolog a kapcsolatunkban. Egyre jobb volt, csak minden más egyre rosszabb. És egy kapcsolatot a szeretet és a szex nem tart össze. Főleg úgy, hogy ő már rámunt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!